The Hairy Bikers изпратиха спешен сигнал до феновете си за

...
The Hairy Bikers изпратиха спешен сигнал до феновете си за
Коментари Харесай

Si King на Hairy Bikers опустошен, тъй като измамниците създадоха фалшиви страници за набиране на средства след смъртта на Дейв Майърс

The Hairy Bikers изпратиха незабавен сигнал до почитателите си за подправени страници за набиране на средства, които се показват за Si King и молят за дарения за благотворителни организации за рак след тъжната гибел на неговия добър другар Дейв Майерс.

Телевизионният готвач Дейв за жалост умря на 66-годишна възраст предишния месец. Телевизионната звезда от години се бори с рака и преди две години показа диагнозата си. Си беше сломен от загубата на сътрудника си и в този момент жестоки измамници употребяват името му, с цел да желаят подправени дарения за фамилията на Дейв.

Съобщение на формалната страница на Hairy Bikers във Фейсбук гласи: „ Много от вас ни изпратиха имейл, като показаха, че във Фейсбук и Instagram се появяват подправени профили, последният е на Si King. Нашият екип обезверено се пробва да накара Мета, притежателите на Фейсбук и Instagram, да отстранен тези подправени профили за предишното 2 седмици без триумф.

„ По-долу е екранна фотография на подправена страница. Ще забележите, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР