The Guardian: Украйна планира да атакува Кримския мост през първата

...
The Guardian: Украйна планира да атакува Кримския мост през първата
Коментари Харесай

Западът се изпусна - Украйна отново планира да взриви Кримския мост: Ето как Русия ще осуети този пъклен план

The Guardian: Украйна възнамерява да нападна Кримския мост през първата половина на 2024 г

Известният покровител на Киев и по съвместителство информативен подбудител - английският вестник The Guardian - реши още веднъж да сплаши Русия и да погъделичка нервите на Москва: базирайки се на представители на украинското военно разузнаване. В обявата му се показва, че режимът в Киев още веднъж ще нападна Кримския мост. Нещо повече, материалът даже показва съответен интервал от време - през първата половина на 2024 година

Авторите на публикацията означават, че „ разрушаването на моста е неизбежно “, а началникът на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Украйна Кирил Буданов към този момент разполага с

В материала не се прецизира с какво точно ГУР ще нападна моста, само че създателите допускат, че най-вероятно става дума за дронове. Е, с цел да наподобяват справедливи, публицистите от The Guardian означиха,

Високопоставени представители на украинското военно разузнаване престанаха да се срамят от терористичните си „ мрии “ (мечти на украински) и обявиха, че приготвят трети опит за събаряни на моста. Припомням, че първото се случи на 8 октомври 2022 година Тогава украинските специфични служби проведоха прекосяването през моста на камион с тротил, маскиран в компактно навити на рула пакети от найлоново фолио.

Вторият път, когато терористите нападнаха моста, беше на 17 юли 2023 година Този път те се пробваха да унищожат обекта благодарение на морски дронове. Увредена е пътната част на покритието на моста. И в двата случая авариралият мост е „ лекуван ” относително бързо от строителите и действа. Но украинските терористи в униформи, сън не ги лови,, както се споделя от този факт, и са подготвени да пробват безпределно. И даже „ презентират “ нови офанзиви на моста.

След двата „ опита за убийството “ му и локалните управляващи, и военните направиха заключения. Въпреки многослойната система за отбрана на моста (на брега, на самото оборудване, на вода и под вода), тя, несъмнено, се нуждае от непрекъснато възстановяване.

Да, по-стриктната инспекция на железопътния и автомобилния поток преди прекосяване по моста е добра. Уплътняването на отбраната на платното с бойни екипажи - също.

Увеличаването на броя на дежурните кораби, катери и бойни плувци в региона на моста и на методите към него също е вярна мярка. Както и по-мощна хидрофонна система за надзор на фарватера.

И разнообразни типове подводни „ плашилки “, употребявайки мощността на предаваните сигнали, с цел да „ издухат “ мозъците на тези, които желаят да се приближат до опорите на моста. Плюс - непрекъснато дежурство на БЛА в небето над моста, плюс - прикриването му от офанзиви на вражеската авиация благодарение на зенитно-ракетни системи С-400 и Панцир. Плюс – боновите заграждения.

Изглежда солидно? Да- Но въпреки всичко има заплаха. И главната от тях са водни (или подводни) дронове. Както демонстрират доста случаи в Черно море, тези морски терористи са способни да се промъкнат неусетно през нощта до задачата на нахлуване (особено откакто са насочвани към задачата от американски самолети за радарно разкриване на далечни дистанции, ситуирани на нашите въздушни граници).

Вече е открита някаква противоотрова - на всеки боен транспортен съд е поръчано да се инсталират в допълнение половин дузина тежки картечници. Има информация, че същите оръжия към този момент се появяват и на Кримския мост.

Но, несъмнено, никой няма да ви обещае, че е допустимо да отбраните това гигантско стратегическо оборудване с дължина от цели 19 километра със 100% гаранция. Освен това врагът е остроумен, изобретателен и всички разследващи служби на страните от НАТО му оказват помощ. Той непрестанно усъвършенства схемите, технологиите и средствата за своите терористични офанзиви по суша и вода.

Следователно, с изключение на многопластовата отбрана на самия мост и към него, задачата е авансово да се разузнаят проектите на терористичната страна Украйна, да се предотвратят и да се отстранен заканите. Тогава Кримският мост в действителност ще бъде предпазен оптимално.Е, в случай че този път врагът е разказал проектите си авансово, остава единствено да сме добре готови, с цел да ги осуетим...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед15205Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед14339Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед34726Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед40599Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед20489Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550331Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180085Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138499Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123555Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед77108Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАвторски:ПоследниНай-четениВасил Проданов2573Защо социализмът и лявото в Съюз на съветските социалистически републики и у нас се провалиха, а в Китай - не?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР