The Farm 51 (Get Even) обяви издаването на голямо ново

...
The Farm 51 (Get Even) обяви издаването на голямо ново
Коментари Харесай

World War 3 добавя Team Deathmatch и ред други подобрения към играта

The Farm 51 (Get Even) разгласи издаването на огромно ново обновяване към реалистичния им FPS шутър World War 3. Обновлението е под номер 0.2 и прибавя по този начин дълго чакания Team Deathmatch.

Заедно с това обаче идват ред други характерности, като нова карта оръжия, униформа и общи усъвършенствания към главния геймплей и други елементи на играта.

Новата карта носи името Warsaw Shopping Mall и ще е налична само в новия режим Team Deahmatch. Студиото стартира тестванията на напълно новата система за натурален денонощен цикъл. Освен, че се вкарва новото оръжие, MSBS-B, Farm 51 нанася голям брой усъвършенствания по физиката на в този момент съществуващите автоматизирани оръжия, снайпери и пушки, усъвършенствани са повторните появявания на картата и са нанесени ред други по-малки и по-големи промени.

Както може да се разбере от написаното, наподобява играта е надалеч от планувания период за излизане на първата публична версия още тази година, само че очакванията, че това ще се случи скоро, остават въпреки всичко.

Играта се радва на огромен интерес в Интернет и YouTube, а PC Gamer в ревюто си за ранната ѝ версия я нарекоха „хардкор Battlefield“. Създателите ѝ имат упоритостта да показват едно в действителност реалистично прекарване и употребяват за консултанти, военни специалисти, професионални бойци и университетски служащи, с цел да доставят един класен шутър. Да се надяваме да излезе преди старта на същинската Трета международна война.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР