The Explorers Club“ е основан в Ню Йорк през 1904

...
The Explorers Club“ е основан в Ню Йорк през 1904
Коментари Харесай

Калина стана първата принцеса в престижния Клуб на изследователите в Ню Йорк

„ The Explorers Club “ е учреден в Ню Йорк през 1904 година и от този момент служи като събирателен пункт за срещи на откриватели и учени от целия свят. Г-н Китин Муньос става негов член през 1997 година Той носи знамето на този клуб по време на две от морските експедиции, които управлява. Княгиня Калина също се причисли към клуба и по този метод се трансформира в първата принцеса негов член. Сред останалите му членове са водачи в полярните проучвания, гмуркането, галактическите проучвания, археологията, зоологията, физиката, океанографията, астрономията, екологията, геологията, палеонтологията, природозащитен алпинизъм и пещерно дело.

Княгиня Калина и брачният партньор й Китин Муньос бяха посетители на годишната церемония вечеря на „ Клубът на откривателите “ (The Explorers Club) в Ню Йорк.

Те бяха поканени на президентската маса, дружно с президента на клуба Ричард Гариот и брачната половинка му Летисия Гариот дьо Кайо, бизнесдама, близка до Джо Байдън и Хилари Клинтън. Тя е внучка на Андре дьо Кайо дьо Сенарпон, прочут като Андре Кайо, френски геолог, чието име е обещано на лунен кратер. Миналото лято княгиня Калина одобри президента на клуба и брачната половинка му в дома си в България и ги срещна със своите експедиционни планове.

Престижната годишна вечеря на „ Клуба на откривателите “ беше идеалният мотив за княгиня Калина да облече обичайната българска носия. „ Важен е фактът, че княгинята идва в „ Клуба на откривателите “, облечена по този метод “, сподели господин Китин Муньос за брачната половинка си. „ Това е идеалното място за разпространение на културата на другите страни. “ Г-н Китин Муньос пък беше с униформата на испанските зелени барети, в които стартира да служи незабавно щом навлиза в зрелост и споделя, че образованието му в тях е скъп опит за него.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР