The Crown се доказва като една от най-успешните продукции на

...
The Crown се доказва като една от най-успешните продукции на
Коментари Харесай

Кой ще изиграе принц Уилям и Кейт Мидълтън

The Crown се потвърждава като една от най-успешните продукции на Netflix и ние, също както и другите ѝ почитатели, продължаваме да следим с интерес новините към нея.
 Принц Уилям, The Crown и търсенето на артист, който да изиграе сина на принц Чарлз и Даяна
Кой ще изиграе принц Уилям

Работата по шести сезон на The Crown стартира скоро

А последно научаваме една изключително вълнуваща вест, за която трябваше да си изчакаме известно време. Но ето, че към този момент няма скрито-покрито и знаем кои са актьорите, които ще влязат в облиците на принц Уилям и брачната половинка му, херцогиня Кейт Мидълтън.

В шести сезон на сериала The Crown, който наблюдава историята на британското кралско семейство, за първи път ще се появят облиците на Кейт и Уилям. В ролята на 15-годишния принц ще влезе Руфъс Кампа. На различен артист пък ще е отдадена задачата да влезе в облика на Уилям в двайсетте му години. Това е Ед Маквей. А актрисата Мег Белами ще изиграе младата Кейт Мидълтън.

И за трите нови попълнения в състава на The Crown функциите им в сериала ще бъдат дебют. Досега те са взели участие в представления, само че не и в продукции за екран. И то какъв дебют ще бъде за тях единствено! Предполагаме, че много са впечатлили екипа на сериала, с цел да бъдат определени да се превъплътят в облиците навръх Уилям и Кейт.

Засега знаем, че в шестия сезон на The Crown ще гледаме Руфъс Кампа като Уилям в интервала, когато фамилията претърпява трагичната гибел на принцеса Даяна. Ед Маквей пък ще го замести в ролята на принца за интервала, когато той се среща с бъдещата си тогава брачна половинка, Кейт.
 Британи Диксън, Кейт Мидълтън и ще взе участие ли двойничката й в The Crown
Какво желае двойничката на Кейт Мидълтън

Една австралийка със съществени упоритости

И още нещо любопитно около подготовката на новия сезон. Докато през ноември ще може към този момент да гледаме петия сезон на The Crown в Netflix, фотосите за шестия към този момент ще са почнали. Всъщност пети сезон трябваше да бъде финален за продукцията, само че основателите ѝ трансформираха решението си и възнамеряваха още един сезон, с цел да се " отдаде дължимото на благосъстоянието и сложността на историята ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР