“The Commuterе новата екшън-тупалка с Лиъм Нийсън, а този път

...
“The Commuterе новата екшън-тупалка с Лиъм Нийсън, а този път
Коментари Харесай

Влакова тупалка с Лиъм Нийсън

“The Commuter ”е новата екшън-тупалка с Лиъм Нийсън, а този път действието се случва във трен. Тук добре познатият персонаж, който Нийсън обичайно играе в този тип филми, се споделя Майкъл – елементарен продавач на застраховки, който на път по всекидневния маршрут с влака към дома си е заговорен от мистериозна непозната жена на име Джоана (Вера Фармига), която го принуждава да открие самоличността на един от пасажерите във влака, преди той да е достигнал последната си спирка. Притиснат от времето и пробвайки да позволи пъзела, Майкъл осъзнава, че е част от рискова престъпна интрига, в която залогът е живот или гибел както за него, по този начин и за останалите пътници…

 Вера Фармига

“The Commuter ” ще разчита на класата на Нийсън и на прелестната Вера Фармига в основната женска роля. Ефектите, каскадите и цялата екшън екстраваганца също играят ролята на централна атракция за публиката.

Режисьор на “The Commuter ” е Жауме Колет-Сера ( ”Без име ”, “Директен полет ”, “Среднощно гонене ”, “Oпасни води ”), по сюжет на дебютантите Байрън Уилинджър и Филип де Бласи. В функциите са Лиъм Нийсън, Вера Фармига, Патрик Уилсън, Джонатан Бенкс, Сам Нийл, Елизабет МакГавърн и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР