The BRIT Awards са най-популярните музикални награди на звукозаписната индустрия

...
The BRIT Awards са най-популярните музикални награди на звукозаписната индустрия
Коментари Харесай

Изживей звездните The BRIT Awards 2024 с Пощенска банка и Mastercard

The BRIT Awards са най-популярните музикални награди на звукозаписната промишленост във Англия, които за първи път се връчват през 1977 година, а стартират като годишно събитие през 1982 година Първоначално се дават за поп музика – в категориите за албум и сингъл, а в следствие и за класическа музика.

Промоционалната акция „ Спечели двоен билет за премиите The BRIT Awards 2024 с Mastercard и Пощенска банка ” може да заведе печелившите на нощ, изпълнена със звезден искра и обичаната музика онлайн. Сега клиентите по Младежка стратегия “Project_YOUth “ могат да изживeят звездното музикално премеждие с Пощенска банка и Mastercard. Церемонията за връчване на едни от най-престижните музикални награди в Обединеното кралство ще се състои на 2 март 2024 година в зала O2 в Лондон.

Ако си на възраст от 18 до 26 години и имаш разплащателна сметка на свое име по Младежка стратегия “Project_YOUth “ на Пощенска банка с издадена по нея дебитна карта Mastercard преди 9 януари 2024 година, ти предоставяме опцията до 31 януари 2024 година, в това число, да участваш в акция с лотария, в случай че в интервала на провеждането й си извършил следните условия: направил си със своята дебитна карта Mastercard най-малко 5 броя преводи - покупка на артикули и/или услуги в търговски обекти (онлайн и физически магазини на територията на Република България), включително и посредством мобилния портфейл ONE Wallet by Postbank или цифровия портфейл на iOS устройствата- Apple pay и/или заплащане на битови сметки, локални налози и такси посредством някой от цифровите канали на Пощенска банка: Интернет банкиране (e-postbank), Универсален длъжник (u-postbank) или Мобилно банкиране (m-postbank).

Ако си поканил собствен прочут да си открие сметка по Младежка стратегия “Project_YOUth ” с дебитна карта Mastercard за възрастова група сред 18 и 26 години, като за задачата си му дал своя персонален код за присъединяване в акцията и той го е направил в интервала на осъществяване на акцията като е посетил офис на банката, участваш автоматизирано в тегленето на томболата за една от премиите според формалните правила на Кампанията.

В акцията ще бъдат разпределени общо 5 броя награди, които включват двоен билет за събитието The BRIT Awards 2024 с Mastercard с включена напитка и вечеря преди шоуто; двоен билет за формалното BRITs After Show Party; туристически пакет за двама, включващ 2 нощувки от 01.03.2024 до 02.03.2024 година в 4-звезден хотел в Лондон, самолетни билети и прехвърляния летище-хотел-летище.

На 01.02.2024 година посредством лотария в Централата на Пощенска банка ще бъдат изтеглени общо 5 броя печеливши и 10 броя аварийни участници. Ако си измежду печелившите, до 2 работни дни след изтегляне на томболата ние ще се свържем с теб по телефона, с цел да те осведомяваме.

Участваш в томболата толкоз пъти, колкото пъти към датата на тегленето ѝ си извършил изискванията за присъединяване в акцията.

Информация по отношение на всички условия по промоционалната акция „ Спечели двоен билет за премиите The BRIT Awards 2024 с Mastercard и Пощенска банка ” и вариантите, които тя предлага, може да бъде открита във всеки офис от необятната клонова мрежа на институцията в страната, както и онлайн на.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР