tg24.sky.it Община Варна ще подпомогне финансово екипите, работещи в COVID-зоните в

...
tg24.sky.it
Община Варна ще подпомогне финансово екипите, работещи в COVID-зоните в
Коментари Харесай

Община Варна ще подпомогне финансово екипите, работещи в COVID-зоните на ДКЦ-тата

 tg24.sky.it Община Варна ще подкрепи финансово екипите, работещи в COVID-зоните в диагностично-консултативните центрове. С съвсем цялостно единогласие локалният парламент утвърди отпущането до 48 000 хиляди лв. от общинския бюджет в поддръжка на работещите на първа линия.

ДКЦ " Св. Иван Рилски “ в кв. " Аспарухово “, ДКЦ III Варна в жк. " Вл. Варненчик “ и ДКЦ V " Св. Екатерина “, в които COVID-кабинетите работят по осем часа, ще получат до 12 000 лева Подпомагането на медиците и чиновниците в Коронавирус зоните в ДКЦ 1 " Св. Клементина “ и ДКЦ “Чайка, които са с по-малка претовареност, ще е до 6 000 лева

Съветниците гласоподаваха авансово осъществяване на решението, с цел да може за Коледа работещите на първа линия да си получат възнагражденията.  

На предходното съвещание локалният парламент утвърди финансиране за COVID-зоните в петте общински диагностично-консултативни центъра. От общинския бюджет бяха отпуснати до 64 000 лева

Всички кабинети за прегледи на хора със подозрения за признаци за ковид във варненските ДКЦ-та работят интензивно. През предходната седмица COVID-зоните са били посетени от 274 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР