Тези зодии имат животински инстинкт за неприятности и най-хитрата лисица

...
Тези зодии имат животински инстинкт за неприятности и най-хитрата лисица
Коментари Харесай

5-те най-проницателни зодии

Тези зодии имат скотски инстинкт за неприятности и най-хитрата лисица ще им завиди на ловкостта, с която заобикалят клопките.

Понякога една на пръв взор незначителна дреболия се оказва съдбовна и унищожава цялата работа в зародиш. И щастието, което беше единствено на един хвърлей камък, отминава, оставяйки след себе си възприятие на горчиво отчаяние и яд.

Всеки би желал да се научи да разпознава авансово: кой път води до триумф и кой до неминуем неуспех. Някои в действителност го вършат.

5-те най-проницателни зодии

Астролозите считат, че представителите на пет зодии имат мощна вътрешен глас или по-просто казано са хитри. Изглежда ги чакат неприятности и няма да им е мъчно да схванат скрития трик в най-примамливата оферта.

Такива хора няма да станат жертва на измамници и в случай че желаят, могат да създадат простак от всеки.

Рак

Раците не без причина се считат за най-предпазливите представители на зодиака. Те в действителност са доста деликатни и обръщат внимание на детайлите.

Невъзможно е да вкарате Рака в подозрителен бизнес. Представителите на този знак работят решително, деликатно ревизират всичко повече от един път. Но освен вниманието и прецизните калкулации ги избавят от недомислени дейности.

Основният фактор за триумфа на Рака е тяхната удивителна вътрешен глас. Дори в случай че външно всичко е безпрепятствено и инспекцията не разкрива нищо съмнително, само че шестото възприятие настойчиво шепне на представителите на знака: „ не би трябвало да вършиме това “, те несъмнено ще го слушат и по този метод ще избегнат огромни проблеми.

Риби

Рибите са различен представител на водната буря, който може да се похвали с изключителна вътрешен глас. Представителите на този тайнствен знак понякога получават препоръки от Вселената, сами не разбирайки по какъв начин работи.

Често се случва Рибите да знаят сигурно, че нещо изрично не би трябвало да се прави и за какво не могат да обяснят.

Поради тази причина тези, които към момента не са се сблъскали с изключителните качества на Рибите, може просто да не им повярват и да не се вслушат в техните странни препоръки, противоречащи на законите на логиката.

Скоро обаче тези невярващи ще би трябвало да се извинят на представителите на знака, като се уверят в точността на мистериозните им предсказания.

Близнаци

Близнаците са естествено надарени с скотски инстинкт за компликации. В края на краищата те са известни като любимците на ориста, които постоянно имат шанс, с причина.

Източникът на тяхното необикновено благополучие обаче се крие доста по-дълбоко от просто щастлива случайност. Представителите на знака интензивно взаимодействат с другите, улавят избрани импулси в процеса на връзка, давайки им диря на подсъзнателно равнище.

Притежавайки еластичен разум и дарба да обработва информация незабавно. Близнаците стигат до избрани изводи, без даже да осъзнават какво в действителност се е случило.

Но това им разрешава да заобикалят безразсъдни дейности, които се трансформират в ключ към триумфа на представителите на знака и пораждат общоприетото мнение за техния приказен шанс.

Козирог

Козирозите постоянно деликатно пресмятат всяка своя стъпка, пробвайки се да се предпазят от неточности. Но освен това им разрешава да заобикалят всички хитри клопки толкоз елементарно и инцидентно, като че ли въобще не са там.

Представителите на знака чудесно схващат хората. Може даже да не разкрият, че елементарно са отгатнали подлите проекти на хитреца и да го държат в напрежение до последно, наслаждавайки се на конкуренцията на мозъците, където по формулировка нямат равностойни съперници

Излизайки от сложна обстановка с чест, Козирозите се втурват напред, като че ли нищо не се е случило. В последна сметка те знаят сигурно, че могат ловко да избегнат неприятности в бъдеще.

Водолей

Водолеите са още един представител на зодиака, който постоянно знае сигурно: по кое време е допустимо да се предприеме решителна стъпка и по кое време е по-добре да седнете в профил.

Удивителната ловкост на Водолея провокира удивление и злоба у другите. Малцина могат да доближат способността им да виждат неистини на кг и елементарно да извадят лъжците на ярко.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР