Тези записи са от охранителни камери в заведение и няма

...
Тези записи са от охранителни камери в заведение и няма
Коментари Харесай

Адвокатът на Пламен Узунов: Води се клеветническа кампания, която рефлектира върху президента

Тези записи са от охранителни камери в заведение и няма по какъв начин те да се показват на трети лица. Питам се дали, в случай че някой се показа за чиновник на Национална агенция за приходите, притежателят на въпросното заведение ще се даде касовата наличност. Има нещо, което ме кара да не давам заем на обясненията за полицейските чиновници.

Не са ли обект на офанзива обособени министри на служебното държавно управление. Той /бел.ред. Пламен Узунов/ пречи на избрани хора и среди. Ако погледнем обратно във времето, този уебсайт неведнъж се е изразявал със лични изразни средства както към Пламен Узунов, по този начин и към сегашните министри. Има стандарти от обективната публицистика и един от тях е, че ще се събира информация с почтени и законни средства.

Дали записите са продадени или предадени, или Делян Добрев е стимулирал предаването на тези ресурси, аз не зная. Но записите са непочтено средство. Узунов има опция да сезира чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи, които управляват методите, по които се експлоатират камерите, може да потърси правата си в комисията за отбрана на персонални данни. Той има опция непосредствено да съди фирмата-собственик на заведението. Може да насочи претенциите си и към медията. Пак етичният кодекс на етичните медии постанова ясно да се разграничават обстоятелствата от догатките.

Не желая да притурям изключително значение на трудове за спекулации в публичното пространство. Искат да се внуши за корупционен привкус. Води се целенасочена клеветническа акция. Узунов не зная за какво не приказва, само че по този начин или другояче, явно е, че всяко изказване или деяние от екипа на президента, рефлектира върху самия президент. Или тези с незаконното мислене насочват към президента. Мен ме интересува правната страна на това събитие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР