Тези въпроси зададе Мая Манолова в ефира на Нова телевизия.

...
Тези въпроси зададе Мая Манолова в ефира на Нова телевизия.
Коментари Харесай

Манолова: Със заплатата си, която е над 8 хил. лв, премиерът може да купи малко над 9 снаряда

Тези въпроси зададе Мая Манолова в ефира на Нова телевизия.

„ Със заплатата си, която е над 8 000 лв., Кирил Петков може да купи малко над 9 снаряда. Ако към този момент е превел парите на подправената банкова сметка, която в началото беше оповестена, сигурно те няма да стигнат до Украйна. В придвижване се смени банковата сметка”, съобщи още Манолова.

„ Очаквам скоро да ни призове да събираме капачки за оръжие. Или да пращаме на DMS ракета”, съобщи Манолова.

Тя счита, че това е „ несериозно отношение и отвращение от страна на премиера и държавното управление да поемат отговорност, прехвърляйки решението на българските граждани”.

„ Петков има болшинство в Народното събрание, държавно управление, държавната хазна, а в този момент защото няма храброст да поеме отговорност, избутва жителите да си подаряват заплатите. Кой да си ги подарява? Онези, които не са си ги получили?”, попита Манолова.

„ Би ме успокоило, в случай че истината бъде казана от Петков на българския народ. В момента това стигане на оръжие се случва зад тила на българския парламент и зад тила на българския народ”, счита тя. Позицията на „ Изправи се БГ” е, че не би трябвало да се изнася оръжие.

„ Петков има болшинство в Народното събрание, да вкара предлагането и Народното събрание да вземе решението. В момента горещият картоф е хвърлен да го вземат решение българските жители. А авторитетни украински медии оповестиха, че България е четвърта по експорт на оръжие за Украйна. Всеки четвърти патрон в Украйна е български. Ако Нинова не го знае, не ѝ е мястото в икономическото министерство”, съобщи Манолова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР