Тези три водни знака, равноотдалечени един от друг в зодиакалния

...
Тези три водни знака, равноотдалечени един от друг в зодиакалния
Коментари Харесай

Силна интуиция притежават тези 3 знака от Зодиака

Тези три водни знака, равноотдалечени един от различен в зодиакалния кръг, се открояват със мощна вътрешен глас и не е належащо да разчитат на логиката. Представителите на тези знаци могат да плануват събитията и да избегнат ударите на ориста, като употребяват и подобрят интуицията си.

Риби

Рибите са знак с деликатна психика. Отличават се с мощна и даже мистична вътрешен глас. Те често действат по този начин, като че ли ориста сама шепне в ухото им. Благодарение на тази особеност, мъжете – Риби с лекост основават потребни контакти, въпреки и доста странно да се отнасят към живота от време на време, като че ли не знаейки какво да вършат със знанията си.

Що се отнася до жените – Риби, тяхното равнище на вътрешен глас е толкоз високо, че останалите даже ги обвиняват в ясновидство.

Скорпион

Добре развита интуиция имат и Скорпионите. Но за разлика от Рибите, тяхното „ шесто възприятие ” е много практично. “Просто знам всичко ”, това е главната фраза на Скорпиона. Представителите на този знак обръщат всичките си интуиции в своя полза.

Жената – Скорпион, да вземем за пример, след първата среща, може незабавно да каже дали ще има бъдеще с този човек; тя може да предскаже думите и делата на другите хора. Мъжът – Скорпион също е малко евентуално да допусне неточност, когато предвижда събитията. Често се случва, тъй че Скорпионът споделя нещо на смешка, само че скоро думите му се сбъдват. Затова ги слушайте по-често.

Рак

Ракът по принцип е невероятен знак, защото е податлив към мистицизъм. Представителите на първия воден знак са вродени емпати, те усещат непознатата душа и по този начин създават добри другарства и намират качествени събеседници.

Вижте още: Ето какво ще донесе шанс на всеки зодиакален знак

Жените – Рак често могат освен да изслушват, само че и да дават потребни препоръки, които черпят от самата Вселена. Тази функционалност елементарно може да бъде обърната и в друга посока – Ракът е кадърен да разпознае най-дълбоките човешки претекстове и да идентифицира всякаква престореност.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР