Тези три изцяло електрически пътнически автомобила ще се продават първоначално

...
Тези три изцяло електрически пътнически автомобила ще се продават първоначално
Коментари Харесай

Китайският BYD обяви цените на трите си EV модела за Европа

Тези три напълно електрически пътнически автомобила ще се продават в началото в шест европейски страни. BYD Co., която се стреми бързо да се наложи в Европа, разкри предварителните цени за трите си първи изцяло електрически пътнически транспортни средства предопределени за продажба за Европа.

Компактният кросоовър Atto 3 ще се предлага за 38 000 евро, кросовърът Tang и седанът Han ще са на цена от 72 000 евро, оповестяват от най-големият китайски производител на електрически транспортни средства. Трите EV модела ще бъдат показани на автомобилното ревю в Париж през октомври.

Доставките ще стартират по едно и също време в Норвегия, Дания, Швеция, Холандия, Белгия и Германия. Автомобилите ще се доставят до Европа непосредствено от заводите на BYD в Китай. Преди края на годината BYD също ще стартира да внася електрически пътнически транспортни средства за Франция и Обединеното кралство, споделят от компанията, без да дава спомагателни детайлности.

През първите осем месеца на годината BYD е продал 974 348 електрифицирани пътнически транспортни средства в международен мащаб, което е 274% скок по отношение на предходната година. Става дума за 487 188 електрическия автомобил и 487 160 plug-in хибрида, като по-голямата част от тях са осъществени в Китай.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР