„Тези спешни кадрови промени са на границата на смешни, защото

...
„Тези спешни кадрови промени са на границата на смешни, защото
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Булгартабак изнася контрабандно, Цацаров се прави, че не знае

„ Тези незабавни кадрови промени са на границата на смешни, тъй като методът, по който беше отхвърлен Главчев като ръководител на Народното събрание е обидно. Всеки човек има чест и достолепие и тази „ интервенция “ можеше да се извърши много по-цивилизовано. Много демонстративно се появи кой кара влака “, уточни пред BIT журналистът Огнян Стефанов във връзка оставката на Димитър Главчев.

Журналистът уточни, че за Българска социалистическа партия тази развръзка е победа, само че равнището е било прекомерно ниско.

„ Нямаше упоритости да се слагат без заобикалки въпроси за корупция и мафия. Няма диалог всъщност – щели да гласоподават Закон за вторичното плячкосване на КТБ, а какво вършим с първичното?!? Вторичното към този момент е се случило, там нищо не е останало, злината е сторена. Това е същото с търсенето на корупционни практики по време на приватизацията – естествено, че има, ние сме ги видели. За толкоз елементарни ни взимат, че на моменти се възнамерявам, че в действителност сме толкоз елементарни щом тези номера минават “, сподели Стефанов.

Журналистът беше безапелационен, че основният прокурор Сотир Цацаров знае за изнасянето на контрабандни цигари на „ Булгартабак “ за Близкия Изток. Той беше засегнат от избирателността на тематиките, по които прокуратурата се самосезира.

„ Излезе отчет на турските служби за контрабандата, реализирана от „ Булгартабак “ за Близкия Изток. Как е допустимо там да написа, че това се случва от 2010 година, а тук се неглижира. За премиера въобще не съществува сходен въпрос и проблем, чувам основния прокурор, не бил получил подобен отчет – парадокс. Заявявам, че основният прокурор не споделя истината. Той беше за една година два пъти в Турция и два пъти се срещна с президента, който не му е равнище и сан. Защо са се срещали? Да не ми изясняват, че са говорили за оградата “, възмути се Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР