Тези Скандинавци наистина имат измислен живот. Ако не ни показват

...
Тези Скандинавци наистина имат измислен живот. Ако не ни показват
Коментари Харесай

Диетата „Скандинавско усещане“ изисква едно нещо, за да отслабнеш: Твоите ръце

Тези Скандинавци в действителност имат фиктивен живот. Ако не ни демонстрират по какъв начин да упражняваме и да оказваме помощ на околната среда в това време, те ни впечатляват със своите превъзходни умения за кафе пауза. И в този момент датският гуру за намаляване (и майка на пет деца) Сузи Венгел ни учи по какъв начин да отслабваме по елементарен метод, без да изреждаме хранителни групи, без да мерим храната или да броим калориите.

Ето по какъв начин работи: Напълни чинията с една или две шепи зеленчуци, шепа протеини, шепа нишесте или плодове (като самун, макаронени произведения, ориз, картофи или плодове) и една до три супени лъжици мазнини. Просто нали?
Бележка: Това не значи, че можеш да обърнеш дланта си нагоре и да я заредиш с допустимо най-голямо количество храна. Венгел споделя, че би трябвало да събереш пръстите си и палеца си дружно и да извиеш дланта на ръката си, с цел да откриеш верния размер.
След години несполучливи диети, Венгел сътвори проект за здравословно хранене и загуби 88 кг в процеса. И тя споделя, че като следваш метода си, можеш да загубиш приблизително 0,9 до 1,8 кг на седмица, до момента в който постигнеш крайната си цел.
Друга причина за какво този режим е толкоз сполучлив? Неговата цел не е да измениш напълно диетата си, а да я коригираш леко (което ще те улесни в дълготраен план).
Така че, да речем, че нормално правиш спагети Болонезе за фамилията си в понеделник вечер. С тази диета, няма потребност изцяло да променяш рутината си. Вместо това ще ядеш малко по-малко макаронени произведения от нормално и ще се заложиш на сос, който ще направиш с в допълнение количество зеленчуци. И с поръсване на сирене на върха, несъмнено.
Още по-добре? Никакви храни не са изцяло неразрешени с тази диета, макар че някои неща като торта и сладолед би трябвало да се похапват в лимитирани количества.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР