Тези резултати от изборите трябва да накарат всички да се

...
Тези резултати от изборите трябва да накарат всички да се
Коментари Харесай

Борисов: Отказах да бъда депутат, за да може да ме арестуват

Тези резултати от изборите би трябвало да накарат всички да се смирят, както сме се смирили и ние. Хората към този момент са изтощени, уплашени. Войната в Украйна е все по-жестока и все по-страшна. Ние се нуждаем освен от държавно управление и парламент. Затова предложихме неутрални хора. Ясно е, че не се харесваме. Всяка партия излиза и на своите гласоподаватели предлага програмата си и по-късно ръководи. Това разяснява ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти.

" С огромно почитание се отнасяме към " Възраждане ". И доста по-лесно би се работило с тях. Проблемът там е идеологически, тъй като няма на какво да стъпим... Български напредък и Стефан Янев са се декларирали. Само че математически без " Възраждане " не можем да създадем държавно управление. Затова и тези неутрални хора - Плевнелиев, Мони Паси ги избрахме, за можем да подпишем един документ за почтени политики, по които можем да намерим единодушие и да прекараме страната през рецесията ", означи той.

" Машините са пипани 100%. Аз се надявам ЦИК през днешния ден да ме опровергае и да позволи на компютърните експерти от всяка партия да отидат и да видят какво става със софтуера, когато имаш код. Нека отворят и да погледнат, с цел да нямаме тези подозрения. 70 000 да отидат до урните единствено и единствено с цел да натиснат копчето: " Не "... 70 000! ", твърди той.

" Прокуратурата не е инструмент да ни сдобрява с политическите партии. Тя си има своя работа. Нека отворят и да кажат дали е по този начин или не е - 70 000 души са си зарязали почивката и отишли единствено и единствено да кажат " Не ". Нека ни опровергаят ", съобщи ръководителят на ГЕРБ.

" Грешката на всички е, че още веднъж почват да приказват предизборно. А изборите са съревнование. Което като свърши и народът се произнесе, партиите би трябвало да намерят метод да ръководят. Ако се произведат нови избори, какво? Пак същото ще се получи. Само че народът ще бъде доста зле. Затова ние им споделяме - поставете си изискванията на тази контактна група и през нея да преговаряме. Аз в ГЕРБ даже не мога да намеря хора, които да договарят. Защото ги ненавиждат. Делян Добрев ми споделя - ще си отрежа ръката, в случай че би трябвало да отида да договарям. Но контактната група ще договаря с тях по точки, разяснява Борисов.

Борисов се пошегува, че се е отказал да бъде народен представител, с цел да може да го арестуват " Да ме арестуват - тъй като това е най-важното в програмата на Политическа партия ", съобщи той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР