Тези растения внасят положителна енергия в къщата и привличат пари.

...
Тези растения внасят положителна енергия в къщата и привличат пари.
Коментари Харесай

4 растения, които внасят положителна енергия във вашия дом

Тези растения внасят позитивна сила в къщата и притеглят пари.

1.       Сенполия

Или познатата на всички виолетка е саксийно цвете, което е належащо на всеки, тъй като е гаранция за обич, комфорт и благоденствие в фамилията. Ако поставите саксията на югоизточната страна, финансовото ви положение ще се усъвършенства.

Цветето има и своите дефекти - капризно е в грижите, има потребност от обилие от светлина и деликатно поливане, наред с подхранването. Основното нещо е да се употребява седиментна вода и да не се прекалява, в противоположен случай теменужката ще изгние доста бързо. Също по този начин е значимо да обновявате почвата няколко пъти в годината за тази капризна хубавица.

2.       Драцена Сандер

Драцената е прочут знак на фън шуй, има магнетизъм и носи обилие на фамилията. Материалното богатство се обезпечава от местоположението на растението в югоизточната част на дома, а здравето на фамилията - в центъра на къщата. Лесно е да се грижите за драцената и е елементарно да се отглежда без проблем в закрити условия.

3.       Плектранус

Шведският бръшлян усилва възможностите за триумф, богатство и позитивната сила в жилището. Експертите предлагат да поставите саксията с растението от южната страна, по-високо, с цел да могат клонките да падат и да се отдалечат от слънчевата светлина.Шведите имат вяра, че лист от бръшлян в джоба ви е гаранция за облага от лотарията.

4.       Лимон

Лимоновото дърво носи благополучие и благоденствие, неговата позитивна сила поддържа мира и финансите. Експертите оферират засаждането на растението в алена саксия и слагането му от югоизточната страна. Също по този начин, с цел да се обезпечи достъп до пари в къщата, част от приходите би трябвало да бъдат дарени за щедрост.

Ако зеленият домакински любим не оправдава упованията ви, не се разстройвайте. Във всеки случай стайните растения ще украсят интериора, ще пречистят въздуха, ще дадат хубостта на цветята и ще донесат доста изгоди.

Съществуват няколко правила за домакини, които нямт време да се грижат за цветната градина на терасата. В тоьи случай се консултирайте с градинари, които ще ви предлагат по-малко капризни и въпреки всичко красиви стайни растения, които ще са лесни за развъждане и няма да вредят на вас, емейството и домашните ви любимци. Редовното поли1ване е от основно значение за здравето на насажденията.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР