Тези политически конекрадци не трябва да бъдат допускани до нищо

...
Тези политически конекрадци не трябва да бъдат допускани до нищо
Коментари Харесай

Тези политически конекрадци не трябва да бъдат допускани до нищо държавно, включително градски транспорт, защото ще откраднат автобуса

Тези политически конекрадци не би трябвало да бъдат допускани до нищо държавно, в това число градски превоз, тъй като ще откраднат рейса. Това написа във Facebook Александър Урумов. Коментарът му е във връзка възможни идни избори и неразбирателството в „ сглобката “.

SafeNews публикува коментара без редакторска интервенция:

Подвеждащото при политическите клоуни е, че те са толкоз занимателни и омайващи, та хората за премия им дават власт с гласовете си.
И тогава клоуните от занимателни ненадейно стават злокобни.
Тези политически конекрадци не би трябвало да бъдат допускани до нищо държавно, в това число градски превоз, тъй като ще откраднат рейса.
През 2021 година, когато се появиха, мои другари ми споделяха, че ще гласоподават за тях.
Защото Бойко крадял от асфалта на автомагистралите.
Няма да ви увещавам в нищо, отвърнах, минимум в това дали Бойко краде или не краде от автомагистралите. Имам мнение и то не е наивно.
Само че гледате ли ги тези измамници – Кирчо, Кокорчо и Мишок-Денков, питах моите другари.
Тези измамници ще крадат брутално единствено с писалка и дори една лопата асфалт няма да хвърлят на пътя, от кумова срама.
Бойко най-малко строи нещо, та да има от кое място да краде – Бойко е народняшки Тодорживковски вид, той желае народът да го обича.
Такива са си същинските наши локални, български политици – хем да строят, хем да крадат, хем работни места да основават, хем народът да им вика: “Ашколсун, машаалла ”.
Е, това е.
Докато тези “харвардски ” конекрадци открадват цели автомагистрали още във въздуха.
И нема асфалт, нема проект, нема нищо.
Истина ви споделям.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР