Тези от вас, които са фенове на фентъзи сагата „Игра

...
Тези от вас, които са фенове на фентъзи сагата „Игра
Коментари Харесай

Мъжки заблуди за женската мастурбация

Тези от вас, които са почитатели на фентъзи сагата „ Игра на тронове “, са наясно с една от паметните реплики в поредицата. „ Джон Сноу, ти не знаеш нищо. “ С чиста съвест мога да припиша това умозаключение към много огромна част от господата, които си мислят, че са безусловно наясно освен с нашата женска анатомия, ами и с произлизащите от нея удоволствия. Блажени са низшите духом. Благословени да са мъжете, които си мислят, че са ни разцъкали като обичаните си порнозвезди. Немалко от тях си показват по какъв начин техният полов идеал се взривява от кеф, съвсем като във филмите за възрастни, а на пишман импресионистите им се ще да са муха на стената, та да станат очевидци на пустия ни оргазъм. Истината е надалеч, надалеч на юг. За да мастурбираме, не би трябвало да сме с изрядна прическа, с мити зъби, облечени в предизвикателно долни дрехи. Не е нужно да сме възбудени от гледката на приемливо мъжко тяло. Истината е, че мъжете единствено си фантазират, че знаят всичко за това по какъв начин се случва женската мастурбация.

Пъхаме каквото намерим във вагините си
Немного криви краставици, бутилки с комфортно гърло, статуи на Айфеловата кула, по-твърдичък банан и прочие глупотевини нямат нужната подготовка, с цел да се настаняват във влагалищата ни, еле пък като аргументи за наслаждение. Нищо че мъжете си мислят, че телата ни са наследници на баща Барба и може да получават всевъзможни налудничави форми. Да не приказваме, че тези сечива на половия труд са побрали в себе си де що има миниатюрен живот. Ако ще пъхвам нещо в себе си, желая да е чисто, спретнато и крепко.

Винаги си обличаме най-секси бельото
Господата са такива сукали, стане ли дума за визията, в която се спретваме, когато мастурбираме. Повечето от тях считат, че ние се докарваме в най-перверзното си долни дрехи, единствено и единствено да стигнем до оргазъм. Е, що за нелепост. Все едно не мога да си онанирам с спортен екип, чеп, по къси панталони или чисто гола. Да не приказваме, че последното е най-удобно.

Мислим за пениси, до момента в който се пипаме
Обичам фалоси. Обичам да ги погалвам, да ги допирам с устни, обичам ги в себе си, само че не си мисля за откъснат член по време на мастурбация. Ако мисля за пениси, то те постоянно са свързани крепко за тялото на притежателя им. В последна сметка за мен членът е придатък, а не основа на мъжа. Противното би ме отблъснало като презадоволена нимфоманка.

Мастурбираме с приятелките си
Имах един мераклия за ухажор, който малоумно си мислеше, че когато излизаме с приятелки по женски, се събираме в хола на една от нас и си вършим всеобща мастурбация. Егаси нелепицата. Няма да пийваме коктейли и да одумваме мъже с девойките, ами ще си свирим на гениталиите като виолончелистки. Все едно мъжете, като се събират да гледат мач, си вкарват топки в анусите. Мастурбацията е непокътната за персоналното пространство, само че в случай че желая да я споделя с някого, то тогава сигурно това би бил сътрудникът ми, а не вуйна Радка от първия етаж.

Галим гърдите си, до момента в който мастурбираме
Не споделям, че няма дами, които го вършат, само че надали са прехластнати от самото начало върху горната част на тялото си. И почтено казано, това по-скоро бихме го създали, в случай че желаеме да се докараме пред любовника ни като някакви страшни сладострастници, които не могат да се наситят на организма си.

Имаме потребност да мастурбираме всеки божи ден
Да бе! Това не е кърска работа. Самозадоволяване не се прави по график, не е на отплата и зависи от житейските етапи, в които се обитаваме. Не че не съм го правила в несвяст известно време, само че тогава бяха години на охота. Сега, понатрупала полова мъдрост, знам, че няма потребност да употребявам гениталиите си безотговорно. Удоволствието ми е значимо, по тази причина не ща да го разпръсквам.

Докосвайки се, гледаме фотоси на привлекателни мъже или дами
Аз персонално избирам, в случай че ще виждам нещо, до момента в който си снабдявам доволство, да е филм за пораснали момчета и девойки. Но най ми харесва да употребявам въображението си, крещя на помощ палави мемоари или си представям по какъв начин наподобявам сега на кулминиране. Да, знам, че последното звучи нарцистично, но най-малко съм откровена.

Гледаме се в огледалото, до момента в който го вършим
Ще си призная, че от време на време обичам да се поглеждам в огледалото, преминавайки около него на път към банята. Със сигурност обаче не мастурбирам против огледалния си облик. Аз кеф ли ще си снабдявам, или ще се виждам като балерина на подготовка дали вярно извършвам плие?

Само пръстите ни правят работа
Разбира се, някои от нас употребяват единствено тези накрайници на тялото за облекчаване. Други избират вибриращите играчки, трети допират яростно клитора си и в никакъв случай не пъхат ни ръце, ни вибратори в себе си. Най-вероятно господата не са помислили за разновидността, в който женската ръка е със свръхдълга ноктопластика, която сигурно може да докара по-скоро до пострадвания на женствеността, в сравнение с до нейния самооргазъм.

Сигурни са, че е доста възбуждащо да се самозадоволяваш под душа
Не, благодаря. Някак не си представям да изсвирвам на арфата си права. Не стига, че е неловко, ами и с напредването на възрастта коленете омекват, само че освен от приятност. Вярно е, че много дами си служат със струята на душа, с цел да си доставят полово удовлетворение, само че в случай че ще го вършим в банята, по-добре да имаме вана. В противоположен случай ще би трябвало след една петилетка да слагаме магнитни наколенки, до момента в който мастурбираме.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР