Тези незаконни практики нямат нищо общо с инспекцията. Няма начин

...
Тези незаконни практики нямат нищо общо с инспекцията. Няма начин
Коментари Харесай

Измамници жилят бизнеса с такса спокойствие

Тези противозаконни практики нямат нищо общо с инспекцията. Няма метод обект, следен от нас, да получи друго отношение от законово избраното, настояват от ведомството.

Измамници шетат из компаниите в Родопската яка и оферират „ облекчения “ при инспекции на Регионална инспекция за опазване на околната среда, представяйки се за " емисари " на ведомството. Офертата им е да се подписа контракт с тяхното сдружение и на тази база те да спомагат пред екоинспекцията за по-леки инспекции и затваряне на очите при гафове. За лъжливата процедура алармираха притежатели на дребни бизнеси в региона на Куклен, само че мошениците са обикаляли из целия периметър на РИОСВ-Пловдив. Преговорите с услужливата компания обаче бързо стигнали до задънена улица и по този начин и не станало ясно какъв брой е „ такса успокоение “.

Тези противозаконни практики нямат нищо общо с Регионална инспекция за опазване на околната среда, разграничиха се незабавно от Инспекцията по околната среда в Пловдив. Няма метод обект, следен от нас, да получи друго отношение от законово избраното. Всеки опит за корист ще получи съответния отговор съгласно законодателството на Република България, показват още от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Оттам припомниха, че единствено за предишния месец са направили 168 инспекции на 154 обекта, от които 55 планови и 113 изключителни. От санкции и наказания са събрани 26 284 лв.. Голяма част от тях са разпределени и преведени на съответните общини, на чиято територия се намират глобените субекти. Общините, получили най-големи доходи от наложени наказания, са Садово - 55 014 лв., Стамболийски и Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР