Тези неща ги говорим от повече от година и сме

...
Тези неща ги говорим от повече от година и сме
Коментари Харесай

Марешки: Политическият измамник Каракачанов продава българщината

Тези неща ги приказваме от повече от година и сме алармирали всички органи. Става дума за рекетиране на български жители, бавене на документи, поискани им суми и водене към адвокатски адвокатски фирми, където би трябвало да си платят, с цел да получат българско поданство. Това сподели в предаването "Лице в лице " водачът на "Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки във връзка арестите в Държавната организация за българите в чужбина.

Днес маските паднаха и се видя, че основният провинен за този скандал - министър Каракачанов, си изтърва нервите, повече не може да се показва за балансиран и учтив човек, сподели тъкмо какъв е – невменяем и некултурен, съобщи Марешки.

Това се случва, тъй като неговият някогашен заместител във Вътрешна македонска революционна организация му разкри тъкмо схемите. Костадин Костадинов споделя, че Харалампиев е остарял кадър и персонален другар на Каракачанов, а самият Каракачанов е същинският проектант на незаконната скица, уточни водачът на "Воля ". Ако такива хора от партията излизат и приказват такива неща, запитвам той за какво не е задържан, добави Марешки.

Каракачанов за какво го държи този човек – тъй като е доста прекрасен или тъй като им цялостни касичката. Минимумът е да понесеш морална отговорност, когато предложиш подобен човек, съобщи Веселин Марешки. Каракачанов продава българщината, добави той.

Той е политически фалшификат, изгрял на гърба на Бареков и КТБ, по-късно траял на гърба на Симеонов, в този момент желае отново да блесне. Този политически лъжец няма място в този кабинет и колкото по-добре си отиде, толкоз по-добре за страната. Каракачанов от заран до вечер прави бели, съобщи Марешки.

Той бе безапелационен, че "Воля " ще поддържа бюджета за следващата година. По думите му, това трявбва да създадат и всички политически сили, които не желаят безпорядък в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР