Тези , на които сме свидетели в момента, определено не

...
Тези , на които сме свидетели в момента, определено не
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч: Откривам политическо двуличие у протестиращите

Тези, на които сме очевидци сега, несъмнено не са обществени. Това са политически митинги с политически претенции. Но в това има огромен абсурд - във всяка демократична страна измерването на въздействието става посредством избори. Протестиращите обаче в този миг не се припознават в нито една политическа партия, взела участие в изборния развой. Нещо повече - пробват се да се разграничат от партиите. И тъкмо тук е парадоксът - политическите партии са тези, които могат да осъществят политики и настояванията на протестиращите. Откривам политическо лицемерие сега, тъй като " дистанцираме се, само че несъмнено има водачество " на митинга. Политиците сме за това, да слушаме, да чуваме хората. Но тук влизаме във втория абсурд - с кого тъкмо да водим разговор? Когато има спор и претенции, би трябвало да има и разговор. Но какво е представителството сега? Говорим за народна власт - устоите на демокрацията ми се коства, че са застрашени в един подобен миг, тъй като плурализмът допуска разговор.
Това показа в кметът на Ловеч Корнелия Маринова във връзка антиправителствените митинги.
Над милион и половина българи са дали своят вот за това ръководство сега, сподели още тя. Те също би трябвало да бъдат показани и чути. Трябва още веднъж да приказваме за приемливост и за почитание към другия, тъй като сме изправени пред сериозните опасности принудително да се случват неща, които обаче са заплаха за гражданското общество като цяло, добави тя.
Според Маринова главно предизвикателство пред общините сега е справяне с рецесията, подбудена от. Затова в тази обстановка е рационално страната да показа с общините освен част от Данък общ приход, само че и част от. Също по този начин желаеме да се разшири базата за облагане на недвижимата благосъстоятелност, да се актуализират данъчните оценки на недвижимите парцели, които са прекомерно изостанали по отношение на пазарните цени, акцентира тя.
 Есенният панаир в Ловеч ще е при засилени ограничения за ограничение на пандемията Есенният панаир в Ловеч ще е при засилени ограничения за ограничение на пандемията
Есенният панаир в Ловеч (11 – 13 септември) ще се организира при засилени ограничения за ограничение на пандемията от ковид, като м...
Община Ловеч освободи наемателите от съответните налози, за интервала, в който бяха възпрепятствани да действат поради Covid-19. Подходихме заслужено, уточни Маринова.
В предходния мандат привлякохме четири нови вложителя, похвали се кметът на Ловеч. Сега градежът на демонстрира своите позитивни резултати. Защото даже в стадий на градеж, към този момент има закупени терени от вложители по протежението на автомагистралата. Това води до доходи в общинската хазна.
Целият диалог с кмета на Ловеч Корнелия Маринова гледайте в идващото видео:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР