Тези млади хора доказаха, че чарът и красотата са тяхната

...
Тези млади хора доказаха, че чарът и красотата са тяхната
Коментари Харесай

Чарът е тяхното наследство: Най-красивите деца на звездите

Тези младежи потвърдиха, че чарът и хубостта са тяхната запазена марка . Те се трансфораха в фешън икони и в интернет сензации . Друго, което ги отличава, е това, че са деца на международни звезди . Вижте Топ 5 на най-красивите деца на звезди:

Ромео Бекъм

15-годишният Ромео Бекъм е вторият наследник на надарения футболист Дейвид Бекъм и поп певицата и фешън дизайнер Виктория Бекъм .  

A post shared by (@romeobeckham) on Feb 23, 2018 at 3:10pm PST
 
Освен на славата на родителите си Ромео се радва на необикновено известни кръстници в лицето на Сър Елтън Джон и топ модела Елизабет Хърли. Следвайки стъпките на татко си и по-големия си брат Бруклин, Ромео става част от младежкия тим на „ Арсенал “ .  

A post shared by (@romeobeckham) on Mar 16, 2018 at 1:59pm PDT

Младият гений обаче бързо губи интерес и се насочва към тениса . Освен в бащиния свят на спорта Ромео навлиза и в стилния свят на майка си, като взе участие в редица реклами на Burberry. Инстаграм акаунтът на младежа се радва на над 1 млн. почитатели.

Парис Джексън

19-годишната Парис Джаксън е щерка на краля на попа Майкъл Джаксън и здравната сестра Деби Роу .  

A post shared by (@parisjackson) on Dec 21, 2017 at 3:10pm PST

През 2009 година целият свят стана очевидец на скръбта на момичето, а три години по-късно Парис се появи в шоуто на Опра Уинфри Next Chapter, където разкри елементи за детството си, татко си и опита си като жертва на интернет тормоз .  

A post shared by (@parisjackson) on Jan 3, 2018 at 12:27pm PST

Според клюки, на 5 юни 2013 година, Джаксън прави опит за самоубийство, вземайки 20 болкоуспокояващи хапчета и прерязвайки китките си с кухненски нож. Твърди се, че в резултат на опита й за самоубийство, Джаксън стартира да посещава профилиран интернат .

Изглежда, че Парис е превъзмогнала проблемите и все още се радва на щастлива връзка с Майкъл Сноуди , барабаниста на групата Street Drum Corps. През 2016-та тя показа фотоси на колекцита си от татуировки, осем от които отдадени на татко й, в Инстаграм. Акаунтът й има над 2,3 млн. почитатели.

Лили Роуз Деп

Лили Роуз Деп е дъщерята на артиста Джони Деп и на актрисата, модел и певица Ванеса Паради . Родена е във Франция и неотдавна навърши 18 години.  

A post shared by (@lilyrose_depp) on Mar 1, 2018 at 4:13pm PST

През 2015-та година дебютира като модел за Channel. Година по-късно ѝ e препоръчана поддържаща роля във кино лентата на Кевин Смит Yoga Hosers. Това дава началото на филмовата ѝ кариера и по-късно през годината взе участие във филмите Planetarium и The Dancer.  

A post shared by (@lilyrose_depp) on Oct 20, 2017 at 11:05am PDT

Знаейки, че е огромен почитател на One Direction, Джони Деп изненадва щерка си, като кани групата в дома им. Неотдавна Лили Роуз призна, че години наред се бори с анорексията . В обществените мрежи Лили има над 3.3 милиона почитатели.

Пресли Гербер

19-годишният Пресли Гербер е наследник на топ модела Синди Крауфорд и бизнесмена Ранди Гербер . Пресли устремено е поел по пътя на славата и модата. На подиума е представял тоалети на Dolce&Gabbana, Burberry и Calvin Klein.  

A post shared by (@presleygerber) on Oct 6, 2017 at 3:55pm PDT

С по-малката си сестра Кая са необикновено близки . По-рано тази година, с цел да покаже любовта към сестра си, той татуира името ѝ на ръката си. Пресли е освен модел, само че и упорит фотограф.  

A post shared by (@presleygerber) on Jun 8, 2017 at 4:28pm PDT

Твърди, че би обиколил света и би посветил живота си на фотографията . Пресли има специфичен Инстаграм акаунт, в който качва единствено свои фотоси със сестра си Кая. А персоналният му профил има над 600 хиляди почитатели.

Кая Гербер

16-годишната Кая Гербер, щерка на супер модела Синди Крауфорд и бизнесмена Ранди Гербер, е взела най-хубавите гени от красивите си родители .  

A post shared by (@kaiagerber) on Mar 19, 2018 at 9:58am PDT

 

Кая подписва първия си рекламен контракт едвам на 10 , а дебюта си на стилния подиум прави през есента на 2017-та, като дефилира с облекла от сбирката на Раф Симънс за Калвин Клайн.  

A post shared by (@kaiagerber) on Jan 22, 2018 at 4:39am PST

По-рано тази година тя беше лице и на сбирката на Алекзандър Уанг. Представяла е още Channel, YSL, Valentino, Versace, Мoschino, Burberry и Prada. В обществените мрежи Кая се радва на над 3 млн. почитатели , а всички фешън специалисти й вещаят блестяща кариера.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР