Тези мерки с отсъпката от 0.25 стотинки - ще настъпи

...
Тези мерки с отсъпката от 0.25 стотинки - ще настъпи
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Коалицията ще изкара по-дълго, отколкото са очакванията

" Тези ограничения с отсъпката от 0.25 стотинки - ще настъпи безпорядък, а обезщетенията на калпак финансират тези, които употребяват повече електрическа енергия ", това съобщи някогашният Министър на външните работи Ивайло Кафлин пред Българска национална телевизия по отношение на антиинфлационните ограничения на държавното управление.

" Тук има неправда. Тук не се оказва помощ на тези, които имат най-голяма потребност, а на тези, които употребяват повече ", безапелационен беше той.

" В интервал на рецесия, колкото и пари да раздаде държавното управление на гласоподавателите, няма да помогне ", поръдлжи Калфин.

И добави, че съгласно него " по време на рецесия би трябвало да се оказва помощ ".

" По-добре по-рано да се вземат ограничения, в сравнение с след това да се дават повече пари ", акцентира той.

" Аз мисля, че тази коалиция ще изкара по-дълго, в сравнение с чакат. За страната обаче не е потребно да няма хоризонти. Не виждам да има ползи в страната да се отиде на нови избори ", сподели още някогашният министър.

" Не бих споделил залог, а причина. Има хора отвън Народното събрание, които доста желаят да отидат на избори. Въпросът с РСМ се употребява за вътрешно-политически борби, което е доста тъжно ", акцентира Ивайло Калфин.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР