Тези, които са почитатели на работата на актьора Саша Барон

...
Тези, които са почитатели на работата на актьора Саша Барон
Коментари Харесай

Сензация! Българка играе дъщерята на Борат в продължението ВИДЕО

Тези, които са фенове на работата на артиста Саша Барон Коен, знаят, че той обича да резервира в загадка дребния шрифт към филмите си и своите звезди.
Впоследствие не е потрес, че той избра незнайна актриса, която да играе щерка му в идното продължение "Борат 2 ", написа Rex Weyler.

От филмовия откъс, ще заключим, че Ирина Новак евентуално ще се радва на ролята на дъщерята на Борат. Въпреки това излиза наяве, че ролята несъмнено се извършва от незнайната българска актриса Мария Бакалова, написа изданието. Българската актриса е била изблрана поради нейното присъединяване във кино лентата от 2018 година „ Прегрешение “.



Филмовият уеб страница Collider пръв заяви новината, че „ Борат 2 “, сниман по време на коронавирусната пандемия, към този момент е подготвен и даже е имало специфични прожекции. Според изданието детайлностите за сюжета още са доста нищожни, само че „ Борат към този момент не е малко известният казахстански тв кореспондент, какъвто игра в истинския филм от 2006 година



Обществеността го разпознава и в този момент той би трябвало да мине „ под прикритие “, с цел да прави нови изявленията “. Един източник го разказва като „ Коен, който играе Борат, който играе Коен “, само че други отхвърлят това. В публикацията е включен и видеоклип с артиста, носещ известните черни мустаци и неугледния сив костюм, сниман в Лос Анджелис в средата на август.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР