Тези, които могат да бъдат наречени предатели, сами изчезват от

...
Тези, които могат да бъдат наречени предатели, сами изчезват от
Коментари Харесай

Кремъл обясни думите на Путин за естественото самоочистване на руското общество от предателите

Тези, които могат да бъдат наречени предатели, сами изчезват от живота на съветското общество на фона на настоящите събития. Това мнение изрази в четвъртък прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков.

Коментирайки думите на президента Владимир Путин на срещата в сряда за естественото самоочистване на съветското общество, Песков означи, че „ доста хора се демонстрират като предатели “.

„ В такива сложни времена и в такива виновни обстановки, прочувствено доста екзалтирани обстановки, просто доста хора демонстрират своята същина “, сподели Песков. „ Самите те изчезват от живота ни. Някой напуща позициите си, някой напуща дейния си длъжностен живот, някой напуща страната и се мести в други страни. Така става това пречистване. Някой нарушава закона и носи за това е наказване в сходство със правосъдни решения “, приключи той.

Помолен да разяснява информация за случаи на изписване на буквата Z на вратите на хора, които се опълчват на съветската спецоперация в Украйна, Песков изрази подозрение, че това е " някаква стъпка към филтриране ". " Сега всички доста прочувствено демонстрират отношението си към протичащото се. Много хора желаят не просто прочувствено, а дейно да поддържат президента. По-голямата част от тях ", акцентира той.

По-рано президентът Владимир Путин сподели, че груповият Запад се пробва да „ заложи на по този начин наречената пета колона, на националните предатели “. В същото време той добави, че всяка нация, изключително съветската, „ постоянно ще може да разграничи същинските патриоти от сган и предатели и просто да ги изплюе като мушка, която инцидентно е влетяла в устата “. Путин също изрази убеждението си, че такова естествено и належащо самоочистване на обществото единствено ще укрепи страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР