Тези кодове, подбрани от екипа на lentata.com ще ви помогнат

...
Тези кодове, подбрани от екипа на lentata.com ще ви помогнат
Коментари Харесай

Ето как да разберете кой ви наблюдава през вашия смартфон

Тези кодове, подбрани от екипа на lentata.com ще ви оказват помощ да определите дали данните ви са предпазени и дали някой следи вашия смарт телефон.

Просто въведете кода в телефона… Каквото и да вършим, главният ни приоритет остава сигурността. Сигурност значи отбрана от злоупотреби и други нежелани последствия.

*#21#
Тази композиция от номера и знаци ви разрешава да разберете дали вашият смарт телефон е пренасочил повиквания, SMS-и или други известия. Наберете този код и дисплеят ще покаже номера, на който се прави прехвърлянето на данни. Съществува заплаха информацията за мястото ви на престояване и кръга на общуването да изтече на непознати. Под опасност е и електронния ви портфейл.

*#62#
Този код демонстрира къде се пренасочват входящите ви позвънявания и SMS-и, когато други клиенти не могат да се свържат с вас. В най-хубавия случай позвъняванията ще бъдат препратени във формат на гласова поща на номера на вашия мобилен оператор.

##002#
Чрез въвеждането на тази композиция можете да деактивирате всички типове пренасочвания, които преди този момент сте конфигурирали на вашия телефон. Кодът е повсеместен и работи за всички смарт телефони. Силно се предлага да го въведете преди да отидете в друга страна или район поради роуминг-тарифите.

*#06#
Кодът дава информация за идентификационния номер на телефона, така наречен IMEI (International Mobile Equipment Identifier). Така може да се откри телефон, който е бил откраднат, тъй като устройството при всяко включване автоматизирано трансферира IMEI на мрежата на мобилния оператор, без значение с каква СИМ-карта е.
Как да се предпазите от нарушители и шпиони:
Използвайте: Телеграм, Chare, Wickr, Signal.

Не инсталирайте непознати стратегии на телефона, следвайте всички конфигурирани приложения и, в случай че е допустимо, използвайте многоетапни заключващи системи. Не зареждайте телефона посредством подозрителни „ безвъзмездни “ точки. Проследяващи устройства за вашия телефон, могат да се употребяват единствено с вашето единодушие. Сайтовете и приложенията, които ви канят да следите местонахождението на други хора, са благосъстоятелност на извършители. Бъдете бдителни!

Ето лист на потребни кодове за Android (ако имате iPhone, се извиняваме):

*4636#*#* Информация за статистиката на телефона, батерията и използването.

*#*#7780#*#* Нулиране на настройките. Изтриване единствено на приложения.

*2767*3855# Пълно нулиране на настройките, преинсталиране на фърмуера.

*34971539#*#* Пълна информация за камерата.

*#*#273283*255*663282*** Бързо архивиране на медийни файлове.

*#*#197328640#*# Режим на тестване на услугата.

232339#*#* / *#*#526#*#* Тестване на безжичната мрежа.

*#*#232338#*#* Wi-Fi Mac-адресът.

 

zarata.eu
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР