Тези избори са много важни в това кризисно време, защото

...
Тези избори са много важни в това кризисно време, защото
Коментари Харесай

Карадайъ: Изборите не са за да правим следващи

Тези избори са доста значими в това спешно време, тъй като този път гласуваме да има сигурност за всеки български жител, за всеки дом. Но това може да се случи единствено когато има икономическа непоклатимост. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Шумен, където е и лидер на листата.

Той разяснява политически изявления, че след тези избори следват други.

Затова ли са изборите, да произвеждаме последващи избори? На изборите самите жителите делегират своите права и отговорност на политически партии или на хора, които ще станат народни представители не с цел да се ненавиждат, а да търсят решение на проблемите на хората посредством насърчаване на стопанската система. Това е задачата на тези избори, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи.

Така че, след тези избори ще има други, само че когато завърши мандата. Сега отиваме в Народното събрание с една съществена цел - да оказваме помощ на хората и на бизнеса и да си напишем домашното макар двугодишното забавяне, добави Карадайъ.

Той разяснява и отношението към Движение за права и свободи от другите политически сили.

Пред камерите приказват, че нищо няма да вършат с Движение за права и свободи, обаче като изгаснат камерите, всички чукат на вратата, сподели Карадайъ и добави: Политика с двуличие не се прави, с достолепие се прави.

Факт е, че отвън България, в интернационален проект, оценките за Движение за права и свободи са радикално различни от това, което е в България. Получават се паралелни действителности. Същите, които се получават като гледате политиците по тв приемника и след това - като видите хладилника си, сподели Карадайъ.

На тези избори би трябвало да възстановим нормалността и държавността. Да създадем по този начин, че да има сигурност в страната със устойчиво ръководство. А във връзка с вътрешнопартийната конкуренция сред Шумен, Разград, Силистра и Търговище, ние би трябвало да я спечелим тук, сложи Карадайъ задачата на Движение за права и свободи за Шумен.

Ще създадем всичко допустимо в Шумен да имаме три мандата. И след Кърджали, който е номер 1 в Южна България, в Шумен ще бъдем номер 1 в Североизточна България. Не е инцидентно това, че Всевишния ни отреди на жребия в ЦИК първо място, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.
ТЕМА преди 27 минути 1041 преди 19 часа 730 преди 19 часа 2295
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР