Тези избори показаха безпрецедентно ниска активност, започваме новия парламент с

...
Тези избори показаха безпрецедентно ниска активност, започваме новия парламент с
Коментари Харесай

Нинова: Започваме нов парламент с безпрецедентно ниска легитимност

Тези избори демонстрираха невиждано ниска интензивност, започваме новия парламент с невиждано ниска легитимност, заяви лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Партийното управление на Левицата бе първото от политическите обединения, което даде конференция след оповестяването на първите планирани резултати. Като аргументи за ниската изборна интензивност Нинова регистрира летния сезон, в който всекидневно много от гласоподавателите са на отмора, само че и неналичието на същински политически спор, през който гласоподавателите да се срещнат с партийните стратегии. Според нея, евентуално има и огромна доза углавен избор към всички политици по тази причина, че провокираха нови избори в границите на три месеца.

Партиите на митинга още веднъж нямат болшинство за държавно управление и в случай че желаят да има такова, ще им се наложи да водят разговор с останалите партии, сподели още Нинова.

Оценката на партийното управление на Българска социалистическа партия е, че този път изрично би трябвало да бъде излъчено правителство, което да стартира с решаването на належащите въпроси. Да има постоянен кабинет е извънредно значимо за нас, изясни соцлидерката. Подкрепата на Има Такъв Народ този път няма да е безусловна - в случай че желаят такава, би трябвало да ни поканят на диалог по политики, разгласи обаче Нинова.

Не стои въпроса за моята оставка все още, защото ни предстоят по-важни неща, отговори тя на въпрос дали ще поеме отговорност за изборните резултати. На тези изобри Българска социалистическа партия се яви с необятна коалиция, в която притегли над 17 обединения, само че очевидно и " това не оказа помощ ", разяснява още Нинова и добави, че въпреки всичко е редно да се изчакат окончателните резултати. Както стана ясно по-рано, третото място на Българска социалистическа партия от изборите на 4 април този път е мощно оспорвано от коалиция " Демократична България ", която качва резултатите си съгласно прогнозните данни на социолозите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР