Тези избори ми се струват по-различни. Независимо, че може би

...
Тези избори ми се струват по-различни. Независимо, че може би
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Изберем ли руския модел на 27-и, закриваме България

„ Тези избори ми се костват по-различни. Независимо, че може би ще влязат доста повече партии, те нямат огромно значение. Картината се почисти – по средата бе ГЕРБ с модел, с който ПП-ДБ се опитваше да се оправи и не съумя. Оста е друга – най-сетне в политиката стана ясна оста изток-запад. ГЕРБ е внимателен състезател в тази област, разяснява медийният специалист Георги Лозанов.
 
" От едната страна са ПП-ДБ, от другата – „ Възраждане ”, същинската борба е сред тях и зависи къде ще застане ГЕРБ. Най-после ще се организира мачът изток-запад ”, добави Лозанов по Нова телевизия.

Според него няма огромно значение кой ще е трети и четвърти.

Настъплението на " възрожденци " е рисково за нацията. Това не е като изявите преди на така наречен националисти, които бяха повече комични. Днес заплахата е огромна и заплашва нацията. " Възражденци " носят модела на диктатурата в Москва. Забележете: в Австрия победилите извънредно десни носят името " Партия на свободата ". В България техните братовчеди са " Възраждане ".  Това е посягане против думите. Как носиш независимост, когато прокламираш ограничение на свободите на жителите. Възраждането у нас е натоварено със напълно друго наличие. Възрожденците ни са носителите на оня дух и блян към Европа и Запада, а " възражданците " ни тласкат към север, към Русия. Идва ми да им лишава тези думи, разяснява още Лозанов в предаването " Денят " на Веселин Дремджиев по ТВ1.

Засега множеството българи поддържат евроатлантическата ориентировка на страната. Но се намираме в буфер. В един миг колебаещите се може да се поддадат на пропагандата, която залива медии и обществени мрежи и да дадат гласа си за съветския модел. Това ще е краят. Краят на нацията, безапелационен е някогашният началник на Съвет за електронни медии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР