Тези инфекции се лекуват с големи количества антибиотици, които след

...
Тези инфекции се лекуват с големи количества антибиотици, които след
Коментари Харесай

Тази Статия Ще Ви Откаже От Млякото! Вижте Само Какво Пием, Ще Ви Се Обърнат Червата!

Тези инфекции се лекуват с огромни количества антибиотици, които по-късно се отделят в млякото. Млякото е естествено стерилно, когато излиза от тялото на млекодайното животно, само че незабавно откакто то влиза в контакт с въздуха, бактериите стартират да порастват бързо в него. Пастьоризирането е развой, който убива бактериите, присъстващи до този миг в млякото, обаче това което множеството от насзабравят, е, че всички тези мъртви бактерии към момента плуват в млякото.

Нови живи бактерии не престават да се популяризират малко по-късно в него. Пастьоризацията също може да унищожи до 50 % от присъстващия витамин С в млякото.

Хомогенизация разрушава глобулите млечна лой, тъй че мазнините смесва в целия този развой и се свързват с втвърдяването на артериите. Добавянето на витамини А и D може да провокира проблеми, свързани с хипервитаминоза, това е добре известно, че тези два мастноразтворими витамини предизвикват токсични реакции, когато се употребява в по-големи количества. В реалност, витамин D предизвиква калцификацията и стихотворец с млякото може да аргументи съществено увреждане на бъбреците.

Има стотици научни публикации, които демонстрират нездравословните резултати на прибавен витамин D, измежду тези резултати са камъни в бъбреците и пикочните камъни, хиперхолестеролемия, както и увреждане на очите. Идиопатична хиперкалциемия се появи през 1950, откакто мляко стартира да се обогатява с ергостерол, това води до извънредно високи равнища на калций в кръвта, постоянно съпроводени от нараснали равнища на холестерол в кръвта.

Последствията от това, могат да бъдат тежка умствена назадничавост, заради ненормално развиване на костите на главата и лицето; необратимо увреждане на сърцето и кръвоносната система, заради отсрочване на костна материя в тези тъкани и генерализирана атеросклероза на ранна детска възраст, което може да докара до лека или тежка умствена назадничавост. Има доказателства, че това положение може да се развива в утробата, тъй като майката получава повече добавки с D2. Алергиите към мляко и млечните артикули са извънредно постоянно срещани и вследствие на това ние страдаме от отмалялост или поведенчески проблеми, написа gotvach.bg.

Виновникът не са мазнините, нито протеините, а толкоз ниското наличие на мазнини в обезмаслените артикули. В реалност, по-високо наличие на млечни мазнини в диетата могат да бъдат потребни за деца с неврологични проблеми (диета с 80% от тези мазнини е потребно за деца, с гърчове).
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР