Тези хора трябва да ги има, иначе светът би бил

...
Тези хора трябва да ги има, иначе светът би бил
Коментари Харесай

Радослава Ненова: Светът би бил скучен и празен без хора като Боян Петров


Тези хора би трябвало да ги има, другояче светът би бил празен и отегчителен без тях.

Това написа във Facebook дамата до българския планинар Боян Петров Радослава Ненова. На страницата си Ненова разгласява един от хиликоптерите, с които се прави избавителната интервенция.

Днес вярата наподобява по този начин.... Вие всички направихте невъзможното допустимо. Да, Боян е доста оспорвана персона, уви тези дни и аз, само че в случай че ги няма тези хора, по какъв начин ще знаем че, земята е кръгла, по какъв начин ще разберем какво има на луната или зад хоризонта.... А повярвайте ми и с цел да се открие лекарство за рака, е нужна полуда и 100% отдаденост, написа още тя и добави - и както един човек беше написал, дано Боян изкачи най-високия си връх, този надолу.

По последна информация през днешния ден екипите, натоварени с задачата да търсят по въздух, за забелязали "подозрителен обект", само че неподходящите метеорологични условия не са разрешили провеждането на акция. Следващите часове ще бъдат решаващи за търсенето, тъй като съгласно прогнозите след 13 май времето още веднъж ще се утежни до степен, която ще направи невъзможни каквито и да е дейности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР