„Тези хора си нямат доверие, нямат доверие от момента, в

...
„Тези хора си нямат доверие, нямат доверие от момента, в
Коментари Харесай

Проф. Киров: Мостовете са изгорени. Изглежда, че идва краят на това управление

„ Тези хора си нямат доверие, нямат доверие от момента, в който са създали тази коалиция, те не се понасят личностно, персонално “, разяснява той решението на „ ИТН “ да напусне кабинета и ръководството.

По думите му в случай че има държавно управление на малцинството, надали ще просъществува, защото управническата стратегия в никакъв случай не е била доста ясна

„ Случващото се не е изненада, още повече, че това държавно управление пристигна на власт с една много мъглява стратегия. Всъщност то по този начин и не внесе стратегия в Народното събрание, а при необятни обединения това е наложително. Тя беше направена в един мол, като на един пазар и всичко в нея е без конкретика и ясна посока “, съобщи той в ефира на bTV.

Бившият конституционалист предвижда избори през есента: „ При тази обстановка опозицията е обикновено да се опита да внесе избор на съмнение. Процедурата по член 99 от Конституцията ще даде опция в този парламент президентът да даде опция още веднъж за сформиране на държавно управление, само че от другите партии. Всичко обаче демонстрира, че болшинство няма да има “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР