Тези хора са загубили преценката, че срещу тях има грамотни

...
Тези хора са загубили преценката, че срещу тях има грамотни
Коментари Харесай

Албена Белянова: Начинът да саботираш една проверка е да изсипеш безкрайно много документи

Тези хора са изгубили преценката, че против тях има грамотни хора. Не виждам нищо неприятно да се оповести една инспекция или контракт. Ако няма нещо неправилно, за какво се крие.

10 години съм работила за енергетиката и БЕХ. Реагирах по отношение на установяване на членовете на съвета на шефовете на Холдинга. Един от тях не е определен от министъра на енергетиката. Той даже не се е явил на конкурс. Има граници, които са фрапиращи.

По създание не се е случило нещо кой знае какво. Имам поради, че имаме едни и същи хора, които са сменени. Новите са като старите. Колкото и това да е надменно, не е чак толкоз ненадейно.

Смисъла е да са послушни и да извършват нареждания. Винаги става въпрос за пари, за доста пари. В случай бъркат с тези назначения. Ако има нов министър, който изисква те да си свършат работата, няма да им е елементарно. В „ Булгартрансгаз “ е назначен мъжът на пиарката на Бойко Борисов. Не е правилно, че не назначават хора с опит, както твърди Теменужка Петкова. Самата концепция за състезанията е добра, само че осъществяването им е трагично.

В рамките на конкурсните процедури са били отстранени същински енергетици. Без пояснение за какво и на какво съображение. Ако изпитаме обществено назначените, ще е извънредно занимателно.

Казват, че новите назначени са били бетонирани. Какво значи да бетонираш някого? Железобетонната структура на АЕЦ „ Белене “ се пропука, та какво значи другото?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР