Тези хора от там, откъдето идва, предимно идват афганистанци, те

...
Тези хора от там, откъдето идва, предимно идват афганистанци, те
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Афганистанците са свикнали да убиват и няма как да се интегрират у нас

„ Тези хора от там, откъдето идва, най-вече идват афганистанци, те са привикнали да убиват. Ние нямаме потребност от такива „ експерти “ тук “.

Това съобщи за радио „ Фокус “ проф. Николай Радулов , специалист по национална сигурност и някогашен секретар на Министерството на вътрешните работи. Според него те няма по какъв начин да се интегрират, защото нямат предпочитание да научат български език , нито да работят и да бъдат потребни по някакъв метод. 

По думите му задачата на огромна част от тях е да се доберат до някоя страна от Западна Европа, където да се възползват от системата за публично обезпечаване и да се причислят към някоя локална тайфа .

„ Ами работещият българин с лекост ли устоя десетките и може би ще станат стотици – да не стават повече, хиляди – мигранти, които само знаят да грабят и убиват? И с лекост ли ще устоя и голямото количество мигранти от Украйна? И забележете – част от тях изобщо не наподобяват на жертви, които бягат от войната “.

Той прикани всички млади мъже от Украйна , които са със статут на бежанци в България, да се връщат принудително в родината си. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР