Тези двама души (братя Галеви-б.р.) работеха много активно срещу борбата

...
Тези двама души (братя Галеви-б.р.) работеха много активно срещу борбата
Коментари Харесай

Румен Петков: Путин е застрелял Ангел Христов, вкарал го е в страната и после го е застрелял пак

„ Тези двама души (братя Галеви-б.р.) работеха доста интензивно против битката с наркотрафика и с наши партньорски стратегически служби. Услужливо изпускаме това по какъв начин двамата са излезли от България. Мисля, че е напълно ясно, че 2012 година ръководителят на комитета по изпращане на тези двама души в чужбина е тогавашният министър-председател Борисов “, съобщи в предаването „ Тази заран “ по БТВ Румен Петков, някогашен министър на вътрешните работи.

Той акцентира, че сме в навечерието на годишнина, „ откогато ни посети един аероплан със статут на хвърчило мой набор “.

„ Кой пристигна с него? Аз питах дали не е някой от непрекъснато разширяващата се диаспора в Дубай, дали не е Брендо, който търсим ние, Италия, Румъния, само че Зеленски му даде украински паспорт и го направи недостижим за Европейски Съюз. Тук ръководител на комитета по посрещането е Кирил Петков. Някой ще каже ли какво пристигна с този аероплан? Днес ръководителят на комитета по изпращане и по посрещане вършат коалиция “, сподели Петков.

По думите му ние институционално не се интересуваме тези хора къде са.

„ Днес някой ще излезе ли да каже, че братя Галеви не са си пристигнали със самолета “, добави той.

Той изясни, че не мотивът за срещата му с братя Галеви е мотив (и причина) за оставката му като вътрешен министър.

По думите му, той разговарял с братя Галеви за наркотрафика. По предложение на чиновник на Националната работа за сигурност била проведена срещата с братя Галеви, само че служителят провалил специфичните разследващи средства и Петков го уволнил. Има отчети, има материали и каквото кажа по случая, ще е спекулативно, отхвърли да разяснява Петков повече детайлности.

Институционално никой не се интересува тези хора къде са и какво вършат, добави Румен Петков.

Той отсече, че неговата душа не е сладкарска витрина и няма да каже още кои министри са се срещали с братя Галеви.

Румен Петков с подигравка означи, че най-вероятно съветският президент Владимир Путин е прострелял Ангел Христов, вкарал го е в страната и след това го е прострелял още един път.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР