Тези думи на Расате прозвучаха след началното му изложени за

...
Тези думи на Расате прозвучаха след началното му изложени за
Коментари Харесай

В ”Панорама” Боян Расате заплаши да шамароса Петков от Левицата

Тези думи на Расате прозвучаха след началното му изложени за ситуацията в България: " Поскъпването на живота е обвързвано с външни процеси, някои справедливи, някои изкуствени, твърдото ни разбиране обаче е, че българската страна прекомерно малко се намесва в стопанската система и ценообразуването, в регулирането на цените и на живота на популацията. Убедени сме, че обстановката, в която се намираме, е разследване на това, че българската страна загуби своите индустриални мощности, затвори доста предприятия, и ние на процедура не сме конкурентноспособни на интернационалния пазар. "

 

Румен Путков не отвърна на Расате, а се обърна към водещия " Панорама " " При вас от време на време става радостно да се взе участие. "

 

" Не е радостно, че вие пропиляхте нашия живот, а се готвите да пропилеете и живота на нашщите деца. Било му радостно. " - не спря Расате.

 

" Нека да каже какъв брой масони има в техните партии и обединения, наля масло в огъня Венцислав Ангелов от национална партия " Истината и единствено истината ".

" Ми да станем да му бием по един пестник, с цел да не му е толкоз радостно... " - добави Расате.

 

" Моля ви, тук този път най-малко да не приказваме за пердах " - включи се като синя каска водещият..

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР