Тези договорки са част от един по-дълъг процес. Отчитайки, че

...
Тези договорки са част от един по-дълъг процес. Отчитайки, че
Коментари Харесай

Ще има лидерска среща между отделните политически сили: ГЕРБ

Тези сделки са част от един по-дълъг развой. Отчитайки, че сътрудниците имат решения на техните национални органи, считаме че тези диалози би трябвало да продължат, че в действителност главната функционалност на всеки парламент е да излъчи държавно управление. Това съобщи на влизане в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

    " Най-естествено е всички политически сили, които получат мандат за сформиране на държавно управление, да опитат да създадат държавно управление ", сподели още Десислава Атанасова.

Тя удостовери, че ще има лидерска среща сред обособените политически сили. По думите ѝ, най-вероятно това ще стане откакто стартират консултациите при президента.

    " Активно ще се работи, още през днешния ден има среща с една от парламентарните групи и това е " Възраждане ", тъй като ние декларирахме и нашият водач, че с всички парламентарни групи ще проведем диалози. Както и през вчерашния ден декларирахме, имаме желание да търси по-големи болшинства, тъй като за сериозна правосъдна промяна е нужна смяна в Конституцията ", добави Атанасова.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР