Тези дни в някои медии гръмна шокираща новина за здравословното

...
Тези дни в някои медии гръмна шокираща новина за здравословното
Коментари Харесай

Кулагин призна дали е неизлечимо болен

Тези дни в някои медии гръмна шокираща вест за здравословното положение на скандалния гримьор Валентин Кулагин. Твърди се, че устатият зевзек е неизлечимо болен от рак.

Това тормози извънредно доста неговите близки, които не са го виждали от месеци. Всеизвестен факт е, че Кулагин живее и работи в Дубай, а съгласно информацията по медиите, точно заболяването го предиздвикала да емигрира.

Оказа се, че фантазията на някои публицисти работи на цялостни обороти и нямат угризения да да измислят сходни подправени вести, които касаят здравето и живота на човек.

" Чувствам се неповторимо! В съвършено здраве и кондиция съм. Ако чуете друго - измислици и клюкарствуване. Много благополучен съм и в Дубай! Случват ми се невероятни неща, за които скоро ще ви описвам. Хубаво ми е тук.. нооо скоро се прибирам ", с тези думи Валентин Кулагин опроверга плъзналите подправени изказвания за него.

" Липсват ми приятелите, липсва ми българската кухня.. моят сладостен дом. Иии.. загивам за едни свински пържени кюфтета, лютеница, домакински фасул, луканка, свинска-вратна пържола, баница, нашето сирене и кисело мляко.. И нашите български дами! Абе, въобще не са малко аргументите да се прибера ", безапелационен е той, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР