Тези дни три красиви българки привлякоха вниманието ни с червените

...
Тези дни три красиви българки привлякоха вниманието ни с червените
Коментари Харесай

Есил Дюран със секси червена рокля с цепка на коледно парти

Тези дни три красиви българки привлякоха вниманието ни с алените си рокли.

Есил Дюран в шармантна алена рокля. Кадрите са от коледното празненство на огромна компания в първокласен бургаски хотел, където 54-годишната певица демонстрира, че е в отлична форма.

" Не си върша постоянно равносметки за рождения ден, само че тази година бях на тази вълна - какво положително направих, по-добра ли съм в това, което върша, бях ли задоволително любяща майка и грижовна брачна половинка. Равносметката ми е, че до средата не съм я докарала, пошегува се Есил Дюран в " Тази събота и неделя " през юли месец.

Певицата Йоана Захариева – Йоко се снима на снега с алена рокля, като озаглави фотографията " Снежанка “.

" Синовете ми, както за всички родители – децата им, са нашите учители. Първо ме научиха, и то безусловно инстинктивно, да не неистина, като преди всичко да не неистина себе си, тъй като по този начин се контузвам, както и околните си. Тяхната блага детска искреност ме научи на почтеност. И най-много да отглеждам детето в мен, да не го не помня.

И двамата са възпитаници – Ясен е на 18, Йово е на 16 години. Яската приключва тази година 12-и клас, неотдавна взе шофьорска брошура и следва да купим кола за дипломирането му. Вече си има компания, гадже, доста е независим. От лятото и двамата работят при татко си в лятното кино в Царево, което той взе да ръководи.

За мен, като майка, е значимо да знам, че съм ги научила да си мият чиниите, да чистят, да готвят... Спокойно могат да се оправят и няма потребност да чакат някоя жена да ги отглежда като майка им, тъй като майка им не ги е отглеждала като множеството майки “ – показа със смях Йоана пред LadyZone.bg при започване на 2022 година

Радина Боршош също ни впечатли с алена рокля, а текстът й към фотографията е " Декемврийско въодушевление “.

В края на юни актрисата от Народния спектакъл " Иван Вазов " се омъжи за фотографа Владимир Томашевич.

Сред гостите на сватбата бяха актрисите Теодора Духовникова и Ани Попадопулу, вокалистът на " Остава " Свилен Ноев и други звезди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР