Тези дни новият Range Rover SV бе показан за пръв

...
Тези дни новият Range Rover SV бе показан за пръв
Коментари Харесай

Този SUV е с до 1,6 млн. опции за персонализация, продадени са 10-ина у нас

Тези дни новият Range Rover SV бе показан за пръв път у нас. Моделът е артикул на подразделението Special Vehicle Operations, като се отличава с извънредно внимание към детайла и висшо качество на осъществяването.

Интериорът е препълнен до козирката с керамични елементи (върху скоростния лост, Terrain Response и контролите на силата на звука, опционална мозаечна декорация на централната конзола), дървен фурнир и доста, доста кожа. Изработен от FSC-сертифицирано венге, точно подреденият фурнир включва стотици ръчно положени лазерно изрязани части, най-малките от които с размери 6 мм на 8 мм. За колите с дълго междуосие, специфицирани с четириместния SV Signature Suite, инкрустрацията се простира от предната част на купето, чак до вратата на хладилника откъм гърба.

Опционалните 23-инчови ковани джанти Diamond Turned Dark Grey Gloss, проектирани особено за новия Range Rover SV, са измежду 13-те разнообразни джанти, които могат да бъдат посочени според от задвижването и тематиката на дизайна.

Клиентите могат да избират от селекция от общоприета цветова палитра на Range Rover или един от спомагателните 14 цвята в SV Bespoke Premium Palette.

Подробности за новия Range Rover SV четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР