Тези дни Microsoft започна да връща Skype към истината, като

...
Тези дни Microsoft започна да връща Skype към истината, като
Коментари Харесай

Skype вече може да записва видеоразговорите

Тези дни Microsoft стартира да връща Skype към истината, като призна направеният неотдавна редизайн за несполучлив и разгласи премахването на ненужните и дразнещи функционалности. Това са бутоните Highlights и Capture, които даваха опция за записване на къси „ истории “ в жанр Snapchat и Instagram. Но Microsoft последователно стартира да интегрира в Skype функционалности, предстоящи от потребителите от 15 години. Една от тях е цялостния запис на видеоразговорите. С последното възобновяване на Skype бе добавена и тази опция. Малко необичайно, поддържат се всички платформи като се изключи Windows 10. За тази операционната система новата функционалност ще бъде въведена през идната седмица.

За да стартира записа на видеото е належащо да се кликне върху иконката „ + “ в долния десен ъгъл на програмния прозорец. Събеседниците схващат, че са записвани посредством надпис в горната част на екрана.

Видеото се записва в електронния облак на Microsoft и се съхранява в продължение на 30 дни . След това автоматизирано се изтрива. След приключването на видеочата автоматизирано се дава линк за изтеглянето на видео файла.

Новата функционалност може да се окаже потребна за потребителите, които обичат да споделят своята видео преписка от Skype. Досега се постановяваше инсталирането на в допълнение приложение, като да вземем за пример Evaer, а това не е доста комфортно./ kaldata.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР