Тези дни, когато новият британския премиер-министър Борис Джонсън прави своите

...
Тези дни, когато новият британския премиер-министър Борис Джонсън прави своите
Коментари Харесай

Риана посрещна Цветелина Янева в Лондон

Тези дни, когато новият английския премиер-министър Борис Джонсън прави своите политически совалки в страните от Европейския съюз и се среща с канцлера на Германия, Ангела Меркел и президента на Франция, Еманюел Макрон, певицата Цветелина Янева е на публично посещаване в Лондон. От фотосите, които тя разгласява в обществените медии, ясно се вижда, че в английската столица е била посрещната от своята колежка Риана и не е пропуснала следобедния чай с кралица Елизабет II. Всичко това се случва не къде да е, а в прославения музей на восъчните фигури “Мадам Тюсо ”.

“И к`во вика за Брекзит Кралицата? ”, побърза да попита дуетният сътрудник на Цветелина Янева в шлагера “4 червени луни ”, господин 100 Кила, а почитателите й също не останаха равнодушни с въпроси от рода: “С чай ли те черпи Елизабет II? ”.

Лятото предизвика у Цветелина Янева желанието за разходки навън и опознаване на някои нови кътчета в Лондон, по тази причина, с изключение на в музея “Мадам Тюсо ”, тя отиде в Кралската ботаническа градина и Зоопарка, както и в обичаната й сладкарница на Пеги Поршън.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР