Тези дни името на Кубрат Пулев се спряга с това

...
Тези дни името на Кубрат Пулев се спряга с това
Коментари Харесай

Ето я мистериозната Розали на Кобрата

Тези дни името на Кубрат Пулев се спряга с това на любовницата му Розали Петрова, само че никой по този начин и не разбра по какъв начин наподобява тя и с какво превъзхожда фолк звездата Андреа. Самата певица не се сдържа и сподели заместничката си в стори в Инстаграм, което в следствие изтри.

„ Когато въртиш схеми и си се замислила “, написа Андреа под фотография на Розали. От фотографията излиза наяве, че Розали не свети с неземна хубост, облича се криво-ляво и дори е неугледна. Но пък очевидно задоволително забележима, щом е съумяла да оплете толкоз богати мъже в схемите си, разясняват светските клюкари.



Както стана ясно, Кобрата и Розали са закупили парцел на името на двамата преди време. Въпреки че етажът от къща е на името и на двамата, се допуска, че боксьорът самичък е заплатил цялата сума.

Интересното е, че единствено два месеца по-късно Петрова е почнала да търси нов покупател за парцела посредством компанията си „ Родекс Естейт “. Розали желала да направи бартер без знанието на Кобрата, което мощно тормози околните му. Те считат, че любовницата му го е оплела в жестоки схеми за имотна машинация и се притесняват, че 30-годишната Розали ще се окаже рискова златотърсачка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР