Тези дни гръмна слух, че фолк певицата Андреа е влюбена

...
Тези дни гръмна слух, че фолк певицата Андреа е влюбена
Коментари Харесай

Андреа: Не знам кой болен мозък реши, че съм влюбена в Кирил Петков!

Тези дни гръмна слух, че фолк певицата Андреа е влюбена в премиера Кирил Петков и завижда на спряганата за негова държанка Лена Бориславова. Тази информация обиколи всички медии и раздруса родния шоубизнес. 

Приклещена до стената, някогашната половинка на Кубрат Пулев призна цялата истина. Оказа се, че в действителност има усеща към водача на " Продължаваме промяната ". 

Уви, нейните усеща не са любовни, а изпитва единствено политически пристрастия. Тя написа дълъг пост в страницата си във " Facebook ", в който изясни какво тъкмо усеща към Петков. 

" Не знам кой болен мозък реши, че съм влюбена в Кирил Петков. Доброжелатели доста. Но бързам да го отчайвам и него, и цялата паплач от нищо неправещи писачи на сензации.

Изключително почитам и съчувствува напълно на ПППП и изключително на Асен Василев и Кирил Петков. Това, което направиха е едно необикновено начало - да забележим нашата България такава, каквато в действителност тя би трябвало да бъде. Изключително съчувствува на цялото семейство на Кирил Петков, брачната половинка му Линда, която е праволинейно до него и отговорността, с която отглеждат 3 те си деца.

За Бога, та те на фона на всичко останало са като икони, без да пресилвам. Намирам за просташко, злобно и завистливо некоректното мигане към активността на Лена Бориславова. Но аз съм видяла в моята кариера много по-голяма злоба и откровена злоба към гения и качествата на хората. Няма да простят, че човек може да е интелигентен, кадърен, хубав!

Както е споделил е един умен човек, в дребна България има толкоз завист и злоба, че в случай че се разпредели върху популацията на света, той ще се взриви. Дано Линда да издържи на " българските обичаи ". А на ПППП ще кажа – ние сме с Вас, всички прогресивни младежи, които обичат родината си! Продължавайте напред, има още доста работа! И добре, че Ви има ", изяснява се Андреа във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР