Тези дни Бруклин Бекъм си спечели репутацията, че готви буря

...
Тези дни Бруклин Бекъм си спечели репутацията, че готви буря
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм споделя ежедневието си, докато отвръща на подигравките на непо-бебе

Тези дни Бруклин Бекъм си завоюва репутацията, че готви стихия в кухнята, само че някои хора може да се изненадат да знаят, че в никакъв случай не е бил теоретичен да готвач.

Красивото момче, което е най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм, разкри, че е усвоил кулинарните си умения посредством опити и неточности и без да получава професионална помощ. Споделяйки пристрастеността си към храната онлайн, 24-годишният някогашен модел прави идната стъпка в новооткритата си кариера, отваряйки изскачащ ресторант, с цел да разреши на почитателите да опитат част от неговата храна.

Бруклин също съумя да подписа огромни спонсорски покупко-продажби с компании, притежаващи фритюрници и олио за готвене. Откривайки за последното си бизнес начинание, звездата сподели: „ И работя върху план в пространството за готвене, който ще осъществявам през април, само че не мога да кажа какъв е той “.

Той признава пред The ​​Times, че брачната половинка и милиардерската наследница Никола Пелц не е кой знае каква готвачка и натовареният им график значи, че не ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР