Тези декларации, които чухме днес, са плод на това, че

...
Тези декларации, които чухме днес, са плод на това, че
Коментари Харесай

Цветанов: Стягаме се за пълен мандат

Тези заявления, които чухме през днешния ден, са плод на това, че вие не сте опция. Доказвали сте го постоянно, когато сте имали опцията да управлявате. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, обръщайки се към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, написа novini.bg.

Мога да попитам какъв брой бяха парите, които Българска социалистическа партия отпускаха за хората с увреждания - 179 млн. лв.. Правителството се сплоти към управническа стратегия, в която парите, които ще се дебатират ще бъдат със 150 млн. лв. повече. Проектобюджетът ще бъде на база 116 милиарда Брутният вътрешен продукт, а съгласно програмата през 2021 година да бъде 120 милиарда лв., съобщи Цветанов.

В държавното управление няма задкулисие, всичко става ясно. Това, което направи вицепремиерът Валери Симеонов е да се извини на всички, които са се почувствали наранени. Премиерът Бойко Борисов също се извини на всички от името на държавното управление. Коалиционният съвет беше, с цел да създадем това, което ни прави по-силни, с цел да продължим за четиригодишен мандат, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Стягаме се да управляваме страната четиригодишен управнически мандат и 2021 година ви каним да създадем един заслужен спор, с цел да видят гласоподавателите, че вие не сте опция, приключи Цветан Цветанов, обръщайки се още веднъж към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР