Тези четири талисмана носят неописуем късмет. Безспорно е, че в

...
Тези четири талисмана носят неописуем късмет. Безспорно е, че в
Коментари Харесай

Тези четири талисмана носят неописуем късмет


Тези четири талисмана носят неизразим шанс. Безспорно е, че в актуалното общество отрицателните страсти и завистта могат да играят надалеч не най-хубавата роля в живота на всеки човек. Можете да устоите на тези въздействия освен с вътрешна резистентност, само че и с потреблението на антични способи за отбрана. Например огледала, които, както се оказва, носят освен функционалността да отразяват външния тип.

Нашите предшественици, надарени с тънко схващане на мистиката и силата, носели със себе си дребни огледала, обрамчени в сребро и украсени с шарки.

Това не било празна мода, а мъдра защитна мярка, тъй като такива огледала се считали за мощни амулети, способни да отразяват негативността и да защищават себе си от завистта на другите. Поставени в чанта или джоб, те създавали самобитен щит от възмутени погледи.

Друг ефикасен способ за отбрана от зли въздействия е потреблението на червен вълнен конец, който се носи на лявата ръка. Важен миг са възлите, които обичан човек би трябвало да завърже, предпазвайки се от негативност. Седемте възела символизират седмиците, през които нишката остава в действие. След това време, в случай че се случи нещо неприятно, конецът би трябвало да се зарови в земята в символ на признателност за предизвестието.

Метална игла, забодена с главата надолу към облеклата, извършва освен функционалността на украса, само че и ролята на мощен предпазен амулет. Честа процедура е потреблението на безвредни игли за отбрана на децата.

Вниманието в този случай води освен до отбягване на вреди, само че и до попречване на произшествия с играещи в близост деца. Трябва обаче да се помни, че безвредните игли са тип знак. Ако почернее, това може да значи, че е погълнал негативността и по този метод е избавил притежателя си. В този случай би трябвало да се остави на кръстопътя, с цел да се освободи от нездравословните сили.

Среброто, притежаващо неповторими енергийни свойства, може да се трансформира в мощен щит против негативността. Изцяло нов сребърен пръстен, който в никакъв случай до момента не е носен от никого, придобива свойствата на амулет, който защищава от магия и зли очи. Препоръчително е да носите подобен пръстен непрекъснато, като по този метод създавате невидима, само че мощна стена против възмутените сили.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР