Тези бомби изобщо не бяха руси. Вдовицата на Хю Хефнър,

...
Тези бомби изобщо не бяха руси. Вдовицата на Хю Хефнър,
Коментари Харесай

Последните думи на Хю Хефнър на смъртния му одър разкриха

Тези бомби въобще не бяха руси.

Вдовицата на Хю Хефнър, Кристал, разкри последните думи, които издателят на списание Playboy й сподели на смъртния си одър на 27 септември 2017 година

Според чисто новата книга на Кристъл „ Казвай единствено положителни неща: Да оцелееш в Playboy и да намеря себе си “, медийният магнат сподели: „ Добре съм “, до момента в който му инжектираха антибиотици посредством IV.

Докато гибелта на Хю на 91-годишна възраст в началото беше избрана като „ естествена причина “, Кристъл си спомни последните дни на брачна половинка си, до момента в който той се бореше с „ нападателна “ зараза с E. coli, която беше „ мощно резистентна на антибиотици и сложна за лекуване “.

В книгата, която удари рафтовете във вторник, някогашната плеймейтка, 37, разкри, че в действителност в никакъв случай не е била „ влюбена “ в починалия си брачен партньор.

„ По това време си мислех, че съм на върха “, сподели тя. „ Помислих си: „ Уау, в случай че просто одобрявам всичко, което той харесва, и върша всички неща, които той желае да върша, тогава аз съм любимецът. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР