Тези 5 имена ви гарантират да живеете по-дълго от останалите:

...
Тези 5 имена ви гарантират да живеете по-дълго от останалите:
Коментари Харесай

Тази имена на жени осигуряват дълголетие

Тези 5 имена ви подсигуряват да живеете по-дълго от останалите:
Людмила
Жените, носещи това име, по природа са доста общителни и благи. Людмила постоянно се стреми да оказва помощ на хората и да бъде потребна. Светът ѝ отвръща със същото. Людмила решително минава през живота и може да се похвали с необикновено дългоденствие. Дори в крайната напреднала възраст тези дами са дейни и притеглят вниманието.
Надежда
Това е необикновено красиво име, което може да придаде на притежателката си нехаен и дълъг живот. Основните качества на Надя са оптимизъм и вяра за най-хубавото. Именно те оказват помощ на девойките във всевъзможни обстановки и подсигуряват дългоденствие.
Олга
Това е име за доста целенасочена персона, съвсем еднакво на " светица ". Тя постоянно знае защо живее и за какво да се разсънва заран. Грижовна и привързана е и се пробва да обезпечи на фамилията си топлота и комфорт. Членовете на фамилията правят оценка високо грижите на дамата Олга. Името ѝ обезпечава сила, която укрепва здравето и я прави по-привлекателна.
Анастасия
Жените с това име постоянно са подготвени за нови завършения, без значение дали са на 20 или 90 години. В превод от гръцки значи " връщане към живот, възкресение, прераждане ". Жените, носещи името Анастасия, са целенасочени. Те постоянно желаят да се осъществят в разнообразни сфери. До дълбока напреднала възраст поддържат чудесно въодушевление и интензивност. Това им оказва помощ да живеят дълъг и забавен живот, цялостен с завършения.
Валентина
В превод от латински значи " здрав ". Значението на името приказва единствено по себе си. Доброто здраве е ключът към дългия живот. Валентин не се стопира пред компликациите. Жените с това име постоянно са дейни и оптимисти.
Ако в тази сбирка не сте намерили своето име, тогава не трябва да се разстройвате. Не забравяйте, че сами изграждате живота си. Името има въздействие, само че не е главният фактор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР